fazla didiklemeyin..
toplayın.. toplayın..
Printable View
fazla didiklemeyin..
toplayın.. toplayın..
Teknik olarak 5,328 önemli bir seviye... Dikkat ile takip edilmeli.
Üzerindeki oluşumlarda 5,578 hedef ile hareketlenmesi mümkün.
5,328 geçilemediği durumda 5,123 geri çekilmesi yaşanacaktır.
Bol kazançlar
Yerel seçimler için AKP nin sıklıkla yaptırdığı anketlerde pek de iç açıcı beklentiler olmamalı...
Nereden anladın derseniz:
1. Erdoğan bugün meydanlarda, olası Menbiç harekatının yaklaştığının sinyalini verirken, ABD ye kafa tutan değil kafa atan bir pozisyonu uygun gördü.
2. Bunu yaparken, yerel seçimlerde HDP/PKK ile CHP birlikteliğine özel bir parantez açarak, bunların FETÖcü eksende her türlü hainlerle elele olduğunu cümle aleme faş etti...
Bu bir nevi toplumu test olayı...Bu da tutmazsa, Suriye'de her şeyi göze alıp harekata başlayabilir.
Sonra ne mi olur?
Burası size kalmış...
Erdoğan, "Ispartalı çiftçinin kilosunu 1 TL'ye sattığı elmayı Ankara'daki kardeşim 10-15 TL'ye alıyorsa bunun adı ticaret değil, bunu adı vurgundur, soygundur" dedi.
Damat da aynı konuya vurgu yapıp dolaşıyor...
Fiyat terörüne karşı vatandaşı bilinçlendiriyorlar...:)
Vatandaş da şöyle yanıt veriyor bunlara:
https://i.postimg.cc/SRx0Xp26/Dzrb-RGj-X4-AA78-R1.jpg
menbiç harekatı için son bir haftaya girdik, en geç 25 şubat giriliyor menbiç'e benim duyduğum.. girildiğinde neyle karşılaşılacağına dair istihbarat tam olarak elde edilemediği için beklendi şimdiye dek
böyle bir zamanlamayı, beş para etmez bir belediye seçimiyle bağdaştırmak saçmalık, son beş yıldaki 8.seçim bu ve 8 seçim içinde en önemsizi.. ankara belediyesi mansur'da olsa ne olur, olmasa ne olur ? bu seçimin bir ehemmiyeti yok, önceki 7 seçim gibi 'bu sefer çok kritik, yüzyılın seçimi, şöyledir böyledir falan denebilecek bir durum yok.. tatava edilecek bi şey yok..
Aynen katılıyorum. Ayrıca Mustafa Tuna aday olsa abartmıyorum %65 oyu garantiydi, neden Kayserili alakasız birisini aday gösterdiler onu anlamıyorum. Kayserililer dışında tutamı seveni yok kaybederse şaşırmam ben de partisini sevmesem de Mansur hemşehrim dururken Kayserili vatandaşa oy vermem gitsin Kayseriyi yönetsin.