-
Bir diğer konu daha var.
1. Şirket 2018 Yılında Vergi Dairesine sunulan karı : 113 Milyon açıkladı.
2. Konsolide edilen kar : 75.700 Milyona düştü. (Burada 22 milyon Lira geçmiş yıl zararlarına mahsup edilmedi mi?)
Şimdi bu kar 2019 yılına devredildiğinde 75.700-22.000 : 52 Milyon civarında geçmiş. Yanılıyorsam düzeltin. Bu bilanço bence başlı başına operasyon görmüş. Yanlış bir şeyler var.
-
Bilanço ve faaliyet raporu üzerinden yaptığım tüm incelemelerle +50 Milyon TL'den fazla gelmesi muhtemel kar okus pokus olmuş 3 Milyon zarar.
1. Stoklar (Buradan 40 Milyon operasyon çekilmiş)
2. Duble mahsup edilen 2018 öncesi dönem zararı (22 milyon)
3. Türev araçlar : 10 Milyon
4. Dosta acilen ödenen : 50 milyon
En iyisi 2018 dönem sonu ve 2019 1. çeyrek bilanço ve faaliyet raporunu bir uzmana inceletmek olacak. Bunların bir acelesi var ama ne? Dur bakalım kokusu ve bizim ''Şişman Kadın'' yakında ortaya çıkar.
...Yanılma riskim olabilir ama inceleteceğim...
-
Geçmiş olsun hepimize ne diyeyim. Maliyet 2.05 zarar 40 bin tek doğrum bu.
-
Diğer forumlarda Tire Mondi ile ilgili sansasyonel iddialar var. Bir arkadaşımızın bahsettiği konu hakkında...
....Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir...
-
-
Alıntı:
Originally Posted by
kagan_44
Hangi konu hakkinda
Bir kaç sayfa geriye doğru okuyarak anlayabilirsiniz. Ben açıklanmamış bir konu olduğu için açıkça dile getirmeyi uygun bulmuyorum.
-
Katar mevzusu ise hayal derim şahsen.Elin gavuru altın yumurlayan tavuğu ne diye satsın istedikleri gibi at koşturuyorlar zaten
-
Bence Eğer şirket satılacak olsaydı aşşağı değil yukarı yönlü hareket beklenilmeliydi.
bence bu bir hayal olabilir sadece....
Bunlar satsa bile olmaz da hadi olsun diyelim şirketi yüksek değerde göstermezler masa altından parayı alırlar gene bize üçün biri kalır..
Yıllardır herkes biliyor zaten her türlü dalavere var Bilançoda giderlerde vb...oynama yapıldı..
buna nasıl göz yumoluyor anlamış değilim...
Birilerinin buna dur demesi gerekmiyomuydu..
Ben hep diyorum zaten şirket sahipleri bunun tek sorumlusu dur...
Bizler Çok doğru şirkete yatırım yaptık fakat yanlış patronun elindeyiz Yapmadığı Üç kağıtçılık kalmadı bizlere....
Bedelsiz vereceğini hiç düşünmüyorum,keşke verse çok zor bir ihtimaldir ölüden şey istemek gibi birşey.... mecbur kalmazsa hiçbir şey vermez onlar bu çakallar....
Zaten kayıtlı sermayesini 2021 kadar 400 milyona yükseltecekti sanırım....
Bunuda şimdiki planlarıyla zararda gösterip Şirketin borçlarına geleceğini yatırımlarını öne sürüp vb... bunlarda yalan çok...bedelli yapmayı planlıyor olabilirler veyahut Gene baskıyla aşağıdan mal toplamaya çalışacaklar başka yolu yok gibime geliyor....
Sadece kendi düşüncelerimdir.....
Kimseye al sat tut tavsiyesi asla değildir...!!!