Bu arada ben yazarken 3.46 dusmus...
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bu arada ben yazarken 3.46 dusmus...
Zaman her şeyin ilacıdır ve her şey olacağına varır sayın yüzdeoncu. O yüzden, inancımız ya da umudumuz yoksa beklemenin hiç alemi yok, bir an önce satalım ve başka limanlara doğru yelken açalım. Ama aksini düşünüyorsak risk alıp bekleyelim ve de ne olacağını görelim. Öyle değil mi?
Bakalım, şirket nasıl bir 9 aylık kar açıklayacak ve ve bu stratejik alternatif meselesi bir fiyasko ile mi yoksa bir ciddi iş ortaklığı ile mi sonuçlanacak?
Yatırım tavsiyesi değil sadece bir kişisel kanaat, tahmin ve nihayetinde bir temenni açıklamasıdır. Bu tip tahmin veya öngörü ya da temennilerde, yanılmanın esas, tutturmanın ise istisnai bir durum olduğu asla unutulmamalı ve herkes yatırım kararını kendi akıl ve muhakeme yeteneğine dayalı olarak vermelidir.
Tahtanın "gediklisi" mal kaptırma riskini alıp günlükçüyü boğmaya çalışıyor:) Baksana 3.43 ve 3.44 hariç satış kademeleri neredeyse bomboş.
Yatırım tavsiyesi değil sadece bir kişisel kanaat, ve tahmin açıklamasıdır. Bu tip tahmin veya öngörülerde yanılmanın esas, tutturmanın ise istisnai bir durum olduğu asla unutulmamalı ve herkes yatırım kararını kendi akıl ve muhakeme yeteneğine dayalı olarak vermelidir.
Hocam bence hic gunlukcu yok tahtada.form sitlerinde adi bile gecmiyo.yorum yapan ben ve senden baska ky maalesef yok.3.45 satis yazdim 2000 adet.159 tanesi satilmadi.adam asagi basiyo ozellikle.kimseden mal almak istemiyor.3 gundur satisa 2000 lot yazmama ragmen almadi.3.58 lersen vermek varmak bugun acil ihtiyactan 3.45 verdim.oda kismi elimde kaldi.
Bu arada senin gibi bir adam nasil boyle tahtalarda bekler anlamiyorum.daha saglam alici ve saticilarin daha gercek temeli saglam olan kagitlarda pozisyon almanizi isterim.yazilara gore tahsiliniz var.benim portfoyin cogu aselsanda .bir kismi kilerde .burda vur kaclik aldim ama imkanda verdi aama cilmadigima kaldi.yine amacim vur kac.4 gorurse vur kac yapcam yine kismetse.
3.41 kapadi.dovizde ust sinirlari asip rekora girdi yine aksam ustu.yarin cok daha kotu bir gun olabilir borsa acisindan.
100 bin lot para cikisi varki yuksek rakam bu tahta icin.garanti mali kusmus.
Dun kalan 159 lotumuzuda verdik 3.45 ten.stokta 7.000 lot malimiz kaldi.