Printable View
Dün IST soran birisi vardı sanırım MK %21.02 :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Dün IST soran birisi vardı sanırım MK %21.02 :) Tsklr bankaci ustadim lakin dun istten ciktim tcd ye bastim 😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by yorgun nihilist daha belli değil. TCD 1.406576 görünüyor bankada fon alış deyince
Alıntı: Originally Posted by yuji TCD 1.406576 görünüyor bankada fon alış deyince Eksi geldi o zaman
Alıntı: Originally Posted by yuji TCD 1.406576 görünüyor bankada fon alış deyince Dünkü değer bu bence
Alıntı: Originally Posted by yuji TCD 1.406576 görünüyor bankada fon alış deyince Alıntı: Originally Posted by admustafa Eksi geldi o zaman Oylum primi sonrası eksi gelmez. Bu daha ilk güncellemedir. Saat 10'a doğru 400 mk yapar :)
Alıntı: Originally Posted by yuji TCD 1.406576 görünüyor bankada fon alış deyince Eksi 300 mk mi yani
Alıntı: Originally Posted by supremegod Dünkü değer bu bence Dun 1.417574 tu Onceki gun degeri de degil Sacmalamislar resmen Dun degisken fonlar rekora kosarken tcd ekdi 300 nasil yazar Var bunda bir is...cikiyorum...