Ben çaktırmadan portföyü şubat seviyesine getirdim. Bu gün PETKM ile vedalaştim. Mal kalmadı gibi. 22 Mayıs biraz değil bayağı gecikti. Temettü süz borsa ne ise yarar. Bankalar bu faizler ile kar yazamaz. Geriye ne kaldı. Koy ötüne
Printable View
Bana da artı açıp artı kapatacak gibi geliyor
Çünkü pala malda
Çünkü En güçlü borsa biziz
Düşcek olsa bence bugün düşerdi
Bence pala yarın shortcuların donunu alcek
Ytd
Zaten bugün abd Ayasofya için saygı gösterilmeli kutsaldır gibi bir şeyler söylemiş ayrıca fetöcü abd konsolosu türk ve Türkiye cezasını oynamasını yapıyor abd yanlış yapıyorsunuz diyor yani bir abdli bir türkü savunuyor
Bunlarda göz önünde bulundurulmalı bence
Ytd
25 bin sağlam
-2000 sonra toparla ama az bir eksi ile kapat yok öyle 5 bin puan yada %5 bence zor
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Bugün çenem çok düştü iyi geceler herkese
Kapanışa doğru 1745 ten 35 kontrat ons sortladim bakalim asya altını ne yapicak genelde böyle sert satışların olduğu dönemlerde ons altın düşmüştü sabah olunca anlarız.
Borsa Gündem Haberidir
New York Borsası Çakıldı başlıklı
New York borsası kapanışında Dow Jones endeksi 1800 puanın üzerinde değer kaybetti ve yüzde 6,9 azalışla 25.128,17 puana geriledi.
S&P 500 endeksi yüzde 5,9 kayıpla 3.003,71 puana ve Nasd** endeksi de yüzde 5,3 azalışla 9.492,73 puana düştü.
Endekslerdeki düşüşte yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgınında ikinci dalgaya ilişkin endişeler ile ABD Merkez Bankasının (Fed) ekonomide hızlı toparlanmaya dair beklentileri desteklemeyen öngörüleri etkili oldu.
ABD medyasında yer alan haberlere göre, Kovid-19 salgınına karşı alınan önlemlerin aşamalı olarak gevşetildiği ülkede 21 eyalette vaka sayısında artış yaşandı. Arizona, Teksas, Kuzey Carolina gibi bazı güney eyaletlerinde son bir haftada virüse yakalananların sayısında yükseliş gözlendi.
Öte yandan, Fed'in dün yaptığı açıklamada, Kovid-19 krizinin yakın dönemde ekonomik faaliyet, istihdam ve enflasyon üzerinde baskı yaratmaya devam edeceği ve orta vadede ekonomik görünüm üzerinde önemli riskler oluşturduğu vurgulanmıştı.