bazı bankalar altına faiz veriyor ya da hepsi de veriyor olabilir.
benim anlamadığım, diğer taraftan altın kredisi gibi bir ürünü var mı bankaların?
tamam kuyumculara verdikleri var da diğer sektörlere veriliyor mu?
Printable View
bazı bankalar altına faiz veriyor ya da hepsi de veriyor olabilir.
benim anlamadığım, diğer taraftan altın kredisi gibi bir ürünü var mı bankaların?
tamam kuyumculara verdikleri var da diğer sektörlere veriliyor mu?
(Kuyumculuk veya altın ticaretiyle iştigal eden) her şahıs firması veya şirket alabilir. Bankaların mutlaka kredi vermeleri de şart değil, topladıkları altınları TCMB'de karşılık olarak tutabildikleri için, dolar faizine denk oran vermelerine yetecek kadar alanları var. Sonuçta altın da bir kaynak ve her kaynak farklı şeylere takaslanarak bankalara likidite sağlar.
teşekkür ederim sn.karayol, evet çok haklısınız lüks caddelerde yer tutuyorlar ve astronomik kiralar ödüyorlar ? evet bankalar eczaneler marketler gibi günlük yaşamın en gerekli noktaları, ara sokakta da olsalar yine gideceğiz şansımız yok.
saygılarımla
teşekkür ediyorum sn.moderatör, evet maliyet hesabı yapılıyor ve tercih sunuluyor hesap sahibi mudilere, fiş almazsan bu kadar demek gibi bişey
saygılarımla
kesinlikle sistem bu hale gelmiş sn.rxpu, o halde bu maliyet hesabıyla aidatsız internet bankacılığı sistemini türkiyede ilk uygulayan enpara yı bu seçeneklendirme imkanı nedeniyle kutlamak gerek.
herkese çok teşekkür ediyorum kıymetli üyeler, vaktinizi alıyorum sağolunuz:)
saygılarımla
Bu şubesiz bankacılık olayını ilk turuncu hesap/ing bank çıkardı yanlış hatırlamıyorsam. Sonra yeterli karı elde edemediler diye hesap iş ücreti, eft ücreti falan koydular hesaplara ben de farkedince kapattım hesabı. Enpara ondan sonra parladı iyice.
Enpara'nın araplara satışı malum. Ing bank'ın öyle bir amacı olmadığı için enpara ile maliyet konusunda rekabet edemediler gibi görüyorum ben.
Bir de cepteteb var onların ki de karmakarışık hiç bulaşmadım. İlk başvuranlardan hiü ve eft ücreti alınmıyordu, sonrakilerden alınacak falan demiştiler. Şimdi de tutturabildiklerine metodu ile hareket ediyorlar sanırım. İşim olmaz.
finansı aradım bugün bende öylesine oran sordum 12.50 dedi hoşgeldin olarak veriyoruz dedi