bu hısseye cıddı manada para bağlayıp yatırımcı olan arkaşlara Allah sabırlar versın:)..ben bugun vaarım yarın yoğumm..ama harbı malın bırı var bu hıssede,, yada bırılerı tukanı neyı sattı gıttı..:)
Printable View
bu hısseye cıddı manada para bağlayıp yatırımcı olan arkaşlara Allah sabırlar versın:)..ben bugun vaarım yarın yoğumm..ama harbı malın bırı var bu hıssede,, yada bırılerı tukanı neyı sattı gıttı..:)
Sanki rekor bilancoyu açıklayacak şirket vbt değilmiş gibi davranıyor... :)
çeyreklikte yapmış olduğu iş mıktarı pıyasa değerıne neredeyse eşit...dolaşımdakı pay oldukça az 8.896 bin, sermaye 26 mılyon,,ne yapmaya çalışıyor acaba..???
Öncelikle bilancoyu görelim...son çeyrekte aldığı iş tutarı 1 milyarı bulmuş..bu bile anlayan için güzel işaret..
dragon dostum sen belki numunelik aldın ama biz sermayemizin önemli bir kısmını buna bağladık..yani elimizi değil kolumuzu taşın altına koyduk...hisse konusunda şüphem yok...sektörü konusunda da şüphem yok..tek risk benim için patrondur...eğer patron dürüst olursa ?? hissenin ederinin çok yukarılar olduğuna inanıyorum...kul hakkı önemli...patronun bunu gözetmesini temenni ediyorum...ortaklarına kazandıran patronlara ALLAH daha fazlasını verir..sasa patronu ve gesan patronlarını örnek almaları lazım...ama ne zaman ki ortaklarından çalıntı oldu mu şirket de kazanmıyor patron da...dağına göre kar yağıyor...:yes: