Geçmiş olsun.Sen genede beddua etme.Çünki kazandırmış sonra misliyle geri almış.Kazanç gözü kör kulağı sağır etmiş.Yönünü kaybetmişsin.43 yaşındayım ömrümde 1 kişiye beddua ettim.Pirensip olarak karşıyım beddua işine.
Printable View
Geçmiş olsun.Sen genede beddua etme.Çünki kazandırmış sonra misliyle geri almış.Kazanç gözü kör kulağı sağır etmiş.Yönünü kaybetmişsin.43 yaşındayım ömrümde 1 kişiye beddua ettim.Pirensip olarak karşıyım beddua işine.
Tekrar söylüyorum tabi benim inancım bu.Bu adamlar o kadar büyükse bu tahtaya gelmezler.Gelirlerse haber ver.Keza 1 lot bile kalmadı.Borç harç 3 olmadı 5 alalım.
Halen hacim diyorsunuz ya adamlar toplamadan niye hacim yapsın kağıdın limon gibi sıkar bütün lotlari toplarlar ozbal a bak kaç gündür 1.38 e kadar siktilar bu günkü hacime bak bide kiramı ödeyemeyecek duruma düşürdü eşimle ayrılma aşamasına getirtdi beni tek siginabilecegim Allah'ım var bir beddua hakkım vardı onu da kullandım inşallah tutar. Ondan önce yuzdefa kazandım yüz defa kaybettim kendi aklıma hiç bir spege ahh etmedim ama bu günkü olayların hepsi onun yuzunden
vahit alpaslanda geldi,,yavaş yavaş dökülüyorlar,,yılbaşına kadar bitse bari.
Amiane olacak ama içinden geçtiler.Hep yaltığı hareket çık 3000 lere gel 2000 lere
bu kağıdın sermaye çok düşük 100 bin....1973 de kurulmuş aynı sermayede duruyor..para yatıranların ve kuranların paraları pul olmuş..nerden anlaşılıyor..kaydileştirenlerin elindeki hisseler hep küsüratlı..iş kur yükseliş kervanına bu kağıdında dahil olacağını tahmin ediyorum..
Yeni bir iteleme dalgası geliyor bu yazdığım kendi şahsi fikrimdir uzman görüşü değil sadece hissiyatdan ibaret beraber izleyim
Bistteki en değerli şirketlerden birisi Ybtas bedelsiz potansiyeli en çok olan şirket ybtas yonga bile zarardaydi nerelerden nerelere gitti ybtasta olmaması için hiçbir sebep yok ytd