bütün ülkem vatandaşlarına büyük geçmiş olsun ölenleri ALLAH rahmet eylesin yaralılara şifa dileklerimi iletir deprem bölgesinde yardım etmeye çalışanlara şu kış gününde kolaylıklar dilerim.
Printable View
bütün ülkem vatandaşlarına büyük geçmiş olsun ölenleri ALLAH rahmet eylesin yaralılara şifa dileklerimi iletir deprem bölgesinde yardım etmeye çalışanlara şu kış gününde kolaylıklar dilerim.
Bu korkunç felakette hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza yüce mevlamız gani gani rahmet eylesin mekanları cennet olsun yaralı olan vatandaşlarımıza acil şifalar versin enkaz Altında sağ kalan vatandaşlarımıza bir an ulaşmağı sağ Salim kurtarılmayı yüce mevlamızdan duacıyız ALLAH Yar ve v yardımcımız olsun
Tavan olmasına zerre sevinemiyorum. Ülkemize memleketimize büyük geçmiş olsun...
Amin AminAmin rahmetullahi Alel ecmain yüce Mevlamız ülkemize böyle acılar yaşatmasın Deprem felaketinde hayatını kaymetmiş olan vatandaşlarımıza Allah gani gani rahmet eylesin mekanları cennet olsun Deprem felaketinde tüm yaralanan kardeşlerimize acil şifalar diliyorum
Bfrenin bedelsizi onaylanmış. Tüpraşın %600 ve otkarın %400 bedelsiz sermaye artırımı kararı geldi.
Acımızdan soramadık. Bölgede yaşayan ortağımız varmı? Sn Kepetto hiç sesi çıkmadı. İyidir umarım?
Ben iyiyim dostlar, artık ne kadar iyi olunabiliyirsa..
99 depremini yaşayan biri olarak empati yapabilsemde buradaki şartlar daha ağır gibi gorunuyir. Ins kısa zamanda yaralar sarilir diyelim. Allah bir daha bu tür acıları yaşatmasın ve Yaşananlardan ders alabilmeyi nasip etsin.