Sıkma canını ben bu piyasada cok prensi, prenses yaptım.
Diğer hususa gelince global ile bucimin trade pastasındaki kısmı postaladık gectik bsöke çimento ya Allah bereket versin orası bir iki tavan yaparken bucim nerdeyse tabana doğru gitti globalde bir yere gitmeden olduğu yerde bekledi.
SONUC geri dönduk aldık malımızı global 15 den 16 ya bucim de tavan yaparak gunu tamamladı. Yani anlayacağın paramızı uyutmadık. Bosuna da beklemedik bizim eşekler yorulmuştu, binekleri değiştik yola devam ettik sonra geldik bıraktığımız eşekleri fazlasıyla yerine koyduk. :))) trade etmek sadece aynı kağıdı alıp satmak değildir. fırsatları değerlendirmek içinde aksiyon yaparsın. Heee arada cizik yemezmisin? Yersin ama ordada suna dikkat edeceksin (yani ben ona bakarım) lotum azalabilir ama para azalmasın. Bak bu konudada cok acık olacağım bucimde cuma gunu belli noktalarda 5 kere satıs yaptım ve işin acıkcası tavan beklemiyordum baktım tahta kosmaya başladı sattığım malı yukardan aldım şimdi bazıları mal kaptırdın diye dusunebilir ama ben aksam hesap ekstresinde kaç lot değil kaç para var diye bakarım. Heee kaç lotum olmasının önemi yokmu? Tabi var ama kaç para olduğu daha önemli.
Dip not... Sevgili aysha nın Ahmet veya Mehmet olmasının benim için bir önemi yok. Cunku ben yazdığım yazılarda zikrettiğim sıfatları beraber yemeğe cıkacağız bir seyler yapacağız diye kullanmıyorum. Buna ihtiyacı olan bir kişi değilim.
Saygılarımla