Tebrikler kuzu başkan bildin yine ufak ufak alıyorduk böyle hızlı olacağını bilseydim çok ca mal alırdım yazını sonra dan gördüm yinede cesaret edip kapanışta aldım nakit çok geri gelişlerinde alacağız artık ..
Printable View
Tebrikler kuzu başkan bildin yine ufak ufak alıyorduk böyle hızlı olacağını bilseydim çok ca mal alırdım yazını sonra dan gördüm yinede cesaret edip kapanışta aldım nakit çok geri gelişlerinde alacağız artık ..
https://i.ibb.co/GfGdQr0X/pu.png
By kuzu
GRAFICLERI BEN CIZIYORUM DIYORUM....kiziyorsunuz....bak....topigi bastan buraya kadfar oku...BEN CIZDIM.
cunkiiii.....
BILGIYIM BEN.
AMRIKIDE....1 trillion dolar EL DEGISTIRDI....ve tariff isi bitti....HEDEF BUYDU....YAPILDI.
SI ye.....1 trillion dolarlik AMRIKI TAHVILI alirsan....TARIFFF felani unut diyor....Si....hasstir diyor...elimdekileride satar seni itin gotune sokarim diyo.
DOGRU BILGI BU....amrikinin borclanmasini kolaylastirmak....GERIYE KALAN....SOYLENEN HERSEY....HALKA MAL SATTIRMA OPERASYONU IDI.
HADISE SUDUR....turkiyeye kac milyar dolar sokarsa....turkiye suriyenin guneyini ISRAEL e verir....bu olursa...BIZE FEYZA YETER MI....
GORUNMUYENI GOZLER GOREMEZ....onu....MUTLAK AKIL gorur....
oda bende var.
herseyi yazamam.....emme....MAL ALIN dedim mi....ardinda korkunc bilgiler var.
Zaten bist sabah sağlam gap yapar
Kimsenin eli mala gitmez
tuhhhhh furusmalarimi yazmiyacaktim....aliskanlik iste....AGZIMDAN KACTI.