bugün tahta kendi haline speek efendinin işi çıktı sanırım.
Printable View
bugün tahta kendi haline speek efendinin işi çıktı sanırım.
Haricten bi aracı kurum girince kagıt yukarıda tutunuyor.Bugun yatırım finans azbir işlemle kağıdı 60 ustu tuttu.Herzaman değişimde fayda vardır.Birde dikkat ederseniz ,kağıt sabahları yukardan açılıyor enteresan!Ytd
Benim düşünceme göre, belli büyük aracı kurumlar belirli bir noktadan sonra satmak istemeyeceklerdir .20 milyon dolar piyasa değeri üzerinden.Tabiki şirket ilk dokuz aylık finansallar gibi devam ederse.Mantık kurdugumuzda artık yukardan çok bir şekilde mali verseniz inaninki bu haliyle zor koyarsınız hisselerinizi yerine.Düşündüğümüzde garant 4 ve 390 arası 250 bincik mali verdi .420 geçemeyen kağıt daha sonra 420 transit geçti.Keza yapikredi 390 lardan tam emindegilim 200 -25o bin verdi ve garantinin akıbeti yaşandı.Deniz yatırımda 6 aylik bilançoda aynı şeyi yaptı onunda durumu aynı ,verdiklerini alamıyor.Hariçten biri oyuna girince şaşırıyorlar gibi duruyorlar!5 ki rakamlara geldiği gün enteresan bir şey oldu ,öğleden önce.arkadaslar resmen paliklediler 440lar dağil olmak üzere 433 kadar yukardan 45 binlik lotlar yazdılar .Kagit gidecekya ! asagidaki arkadaslarda 432 dahil 427 kadar 40-50 bin427 de 100 kusur bin yazdı .restlestiler.ve adamlar ogün 436 deki yazilan 45 bin lotu aldılar ve ogün kağıt 502 tavan kapadı.Bilanco iyi gelirse hisse gitmese bile rahatlar.Ben doğanın bu sirketi satmak için zaman kolladığını düşünüyorum.Ama yurt içinde kim böyle bir sektöre yatırım yapar .Yabancı kim alır.bilmiyorum.Kim böyle birsirkete 200-300milyon verir.Busorunun cevabı önemli.Bir babayiğit aranıyor acilen bu sirketi Dogandan kurtaracak.ytd
Bilanco geliyor gibi!
genelde son gün göndermişler son çeyreği ...
son gün 9 mart mıydı?
Bugun de bir garip