Sn. keko foruma katkılarınız için esas ben teşekkür ederim.
29-09-2020, 20:55
RLC44
Ansgr ye jeopolitik risk yok, bize var.
29-09-2020, 20:59
RLC44
Alıntı:
Originally Posted by keko
tavan diyeceğine taban demişsin...:kahkah: ama önemli değil biz anlayacağımız anladık...:)
bende bu hisseye ilk baktığımda gördüğüm karları ve hissenin durduğu fiyata baktığımda gözlerime inanamadım..bir kaç kanaldan baktıktan sonra daha yeni bu ucuzluğa inandım...millet şu anda tavan tavan giden hisselere alışmış o yüzden de 3-5 ayda %70 belki de %100 lük çıkışlara burun kıvırıyor...yok efendim ben bir ayda o kadar kazanayım diyor..
ama açığa satışlar başlayınca ve ordan burdan sopalar yiyince belki de aylarca kar yüzü görmeyince koşarak buraya gelecek ama o vakit de geç olacak...
Yok sn keko. Doğru dedim. 9 10 lar taban derken fiyat olarak taban demek istedim. Mesela 15 tl olur sert ve uzun bir dalga gelir ama asla 9-10 tl nin altına düşmez, oralar taban olmalı şu anlık rasyolara göre.
29-09-2020, 21:11
keko
Alıntı:
Originally Posted by RLC44
Yok sn keko. Doğru dedim. 9 10 lar taban derken fiyat olarak taban demek istedim. Mesela 15 tl olur sert ve uzun bir dalga gelir ama asla 9-10 tl nin altına düşmez, oralar taban olmalı şu anlık rasyolara göre.
Sana katılıyorum Dostum..hisseler eninde sonunda temel ederlerine çıkarlar. .biraz sabretmek lazim..teknik olarak da çıkışa geçti zaten..
29-09-2020, 21:27
RLC44
Alıntı:
Originally Posted by keko
Sana katılıyorum Dostum..hisseler eninde sonunda temel ederlerine çıkarlar. .biraz sabretmek lazim..teknik olarak da çıkışa geçti zaten..
İnşallah dostum. Durum onu gösteriyor. Satışlar çok güçlü,ama karşılanıyor. halka açıklık %28. Oda baya bi topludur, herhalde bi % 10 nu sabancı ailesi bireyseldir. Valla en fazla %10 ile top çevriliyor bence.1 ekimde %20 marj gelsin 2 günlük işi var.