tl yi dünyanın rezerv parası yapacaz abd yi şak diye çil yavrusu gibi dağıtacaz derse 250000 bp beklerim.
Printable View
tl yi dünyanın rezerv parası yapacaz abd yi şak diye çil yavrusu gibi dağıtacaz derse 250000 bp beklerim.
annemle konuştum az evvel telefonda şok oldum...benim memleket antep ve ilk kez böyle birşey duyuyorum ben bugüne kadar görmedim duymadım antepte böyle birşey...
KARPUZ bildiğimiz KARPUZ 1/4 veya 1/2 olarak satılıyormuş...şok oldum ya...insanlar alamıyor oğlum diyor annem...üzüm diyor 6 tl ki antepte üzüm bağları çoktur üzüm boldur...nereye gidiyor bu ülke ya?
yaşım 41 ben böyle birşey görmedim duymadım memleketimde...bu akşam yola çıkacağım bakalım ailemin yanına gideceğim inanamadım ya....
İçerdeki adam bunnarı paketleyip yerel seçim öncesi teslim etmek isterse,
800+ bp ile mortlatabilir 'medya+muteAhhid' havuzlarını ve dahi e$liğinde tabelalarını..
vAkİt yeterli, süper timing zamanlaması olur, sonraları da dötüyle güler millet bunnara..
Caizdir ).
siğaradan ithal verği almıyoz ama içimizde 18 kitliyoz,yumurtaya bile zam geldi de siğaraya neden gelmiyor yaww
vıop zamanı degıl hısse zamanı datagete dıye bagrdım burda ...mavı mavı masmavı gozlerı boncuk mavı bır gordummm asık oldummm