o yüzden bu ülkede dolar 6 da olur 7 de olur 8 de olsada
nasıl olsa bu sonuçtan ülkeyi yönetenler sorumlu olmayacagı için
birilerinin üstüne yıkacakları için heran herşey olur
Printable View
o yüzden bu ülkede dolar 6 da olur 7 de olur 8 de olsada
nasıl olsa bu sonuçtan ülkeyi yönetenler sorumlu olmayacagı için
birilerinin üstüne yıkacakları için heran herşey olur
Sağda solda yana yakıla ümmet aramayın, ümmet ile fazla içli dışlı olmayın,ulus devletinize sahip çıkın,
boşluğunuzu bulurlarsa kazık kakacaklar...
https://odatv.com/alcak-katil-cani-h...-23071935.htmlAlıntı:
Murat Bardakçı bugünkü yazısında, Suudi gazeteci Muhammed Essaidin yazdığı ve tam adı Seferberlik: Osmanlıların Medine-i Münevverede İşledikleri Suçların Yüzüncü Yılı olan kitapta anlatılanlara değindi. Bardakçı, kitapta Birinci Dünya Savaşı senelerinde Türklerin Medinelilere zulmettiği iftiralarının yer aldığını ve Türk milleti için alçak, katil, cani tabirlerinin kullanıldığını belirtti.
Ermeni tehciri Pontus katliamı yahut Bilmemne soykırımı vesaire gibisinden suçlamalardan sonra şimdi de dost ve kardeş Suudi Arabistanın ortaya attığı Medine tehciri ithamı ile karşı karşıyayız
Dolar değeri için PPK toplantısından, FED toplantısından daha öteye bakmak lazım.
Şuraya iner mi, yok faiz 5 puan inerse, dolar nereye çıkar gibi kısa döneme bakıp karar vermemek lazım.
Bence 5.70 in altı çok uygun alım yeri, daha iner inmez bilemem ancak ben 5.6950 gibi aldım.
Dolar, ons altın almak gibi.
toplum içind e kabul görmemiş kaniksanmamis,aklınca güya ülkemi aşağılayıp bunu eleştiri gibi goren bencil
tipler iyi okusun bu yazdiklarimi,benim gibi az gelişmiş ülkelerde
yaşayan işçi nin yazdığından rahatsız olup, üstüne vazife çıkarıp cevab verme zahmetine nail olan yüce ulu zeki hocalarım,lütfen ama lütfen az gelişmis
sınıfından olan işçiye cevap vermeyin
alintilamalayin..sizleri hic ama hic sevmiyorum hatta tiksinti geliyor yaww.
.
Red listesine bir kişi daha...
Fuzuli insanlar bunlar...
Keşke forumun sadece yazıları göstermeme değil de hiç iz bırakmayan bir altyapısı olsa.
Erazer gibi...
Daha rahat edeceğim.
İngiltere başbakanı "Boris Johnson" oldu.
Sırf liderlere bakarak bile Dünyanın olumlu bir tarafa gitmediğini anlarsın.