Printable View
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Bulduk bir tane kaybolmus birini, hosgeldiniz efendim, ne verelim iraki, bira, viski?:he: elinizden zehir olsa içerim...buradaki dostluğunuza ve tecrübelerinize gizli gizli şahitlik ettim imrendim sizleri tebrik ederim abi:bravo:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Sofram bugün bir başka dolu :) Başladım bende .. Afiyet olsun sofra . Aha bir güzel kişilik daha hisse nette ender bulunan özü sözü bir emeği çok geçen sn:MedwiG afiyet olsun abi
Alıntı: Originally Posted by MR&MRS elinizden zehir olsa içerim...buradaki dostluğunuza ve tecrübelerinize gizli gizli şahitlik ettim imrendim sizleri tebrik ederim abi:bravo: Tesekkur ederiz, efendim.
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Sofram bugün bir başka dolu :) Başladım bende .. Afiyet olsun sofra . Yazmayin boyle, Reha GAYA denilen herif buralarda geziniyor, nerelere ceker bilinmez bu sofra dolulugunu!:oleyo:
Alıntı: Originally Posted by MR&MRS Aha bir güzel kişilik daha hisse nette ender bulunan özü sözü bir emeği çok geçen sn:MedwiG afiyet olsun abi Teşekkürler afiyet olsun , hosgeldiniz :yes:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Yazmayin boyle, Reha GAYA denilen herif buralarda geziniyor, nerelere ceker bilinmez bu sofra dolulugunu!:oleyo: Bugün fazladan haydari ve cigkofte var ondan dolu dedim :yes: :yes:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Tukkani acalim, belki yolunu sasirmis biri gelir.:yes: Sayın yöneticimi bir yoklasaydınız en son kendisi taşınma sonrası yerde rakısını yudumluyordu :)
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Bugün fazladan haydari ve cigkofte var ondan dolu dedim :yes: :yes: Haaa... Eyi o zaman, ben yanlis anlamisim, sofrada uzun bacakli mezeler var sanmistim!:oleyo: