Ustad veysel bey 6 ay sonunda mk kaci vaaddediyor?
Printable View
kesin olmamakla birlikte bu tür fonlar, kendilerini sadece bir hisseye odaklayamazlar, üstatlar daha iyi bileceklerdir ama olası spekülasyonları falan önlemek için bu işlerin kuralları vardır diye düşünüyorum. ayrıca mantıken de bir fonun kaderi, tek bir hisseye bağlanamaz. oldu ki bu günden itibaren yoğun satışlar başladı, ne olacak o zaman? böyle bir hatayı profosyonellerin yapacağını düşünmüyorum. zaten belli dönemlerde bu fonun da eksi yazacağını Veysel bey de söylüyor. ama en az 6 ay ve üzeri vadelerde düşünürseniz Allah'ın izniyle sizlere mahcup olmayacağımızı düşünüyoruz diyor.
aslında cuma günü ben bu konudan bahsedipp gpg'nin böyle bir sayfasının olduğundan ve kendilerinin de açmalarının tanıtım için güzel olacağından bahsettim. böyle bir şeyi ilk defa duyduğunu ve pazarlama bölümüyle ve hukuk departmanlarıyla özellikle hukuksal açıdan bir sorun olup olmayacağının araştırılması gerektiğini ve sorun olmayacaksa güzel bir öneri olduğunu söyledi.
arkadaşlar, veysel beyin söylediği, fonun düştüğü günler de olacaktır, borsa düştüğü halde artı yazdığı günler de olacaktır. lütfen her ne olursa olsun dikkatli olalım. yazdıklarım yüzünden kimsenin bir kuruş dahi para kaybetmesini istemem. bu fon, sonuçta risk seviyesi değerlendirmesinde yüzde 50'den fazla puan almış, yani riskli yatırımların ağırlığını artırmayı göze alanlar için geçerlidir. ytd.
Webster dan devrim gibi bir hizmet
Vakif vk6 ve vk11 alan dostlar getiriyi merak ediyorsa
Aksam 18 de bu linke tiklayarak bakabilirler...fiyatlar o saatte guncellenir...
https://subesizbankacilik.vakifbank....tirimFonu.aspx