iş yatırım tupras al diyor... 82 stoplu sadece yardım olsun diye koydum siz bilirsiniz...
Printable View
iş yatırım tupras al diyor... 82 stoplu sadece yardım olsun diye koydum siz bilirsiniz...
yani diyorsun ki: ANKARADAN YOLA ÇIKARSAN KOCAELİDEN SONRA YOLA DEVAM EDERSEN istanbula ulaşırsın...
yoruma bak..global çıkarsa biz ralli yaparız; global düşerse düşeriz..harika yorumlar...
şahsen biz global şelale yaparsa biz uzaya gideriz diyorduk...tabi farklı görmek lazım..
senin malum TV ye çıkman lazım..tam onlar gibi konuştun.
yeni vade çok az açık pozla başlayacak görünüyor...yakın vadede 220 bin kontrat kalmış genelde bunun 100 bin civarını uzlaşmaya bırakıyorlar...yani kabaca 120 bin daha aktaracaklar diğer vadeye...hali hazırda EKİM vadede 220 bin var açık poz...toplam 340-350 bin gibi başlayacak EKİM vade...AĞUSTOS vadede 521 bin kontrat APS gördük...
Kuyruğuna bastık, hemen çirkefleş...bir de milleti eleştiriyorsun saldırgan yazıyorlar diye.
Bir kere yapılan eleştiriyi anlamaya çalış...dolartl göçmüş diyorsun...göçen bir şey yok...piyasamıza etkisine bakacaksan kur sepetine bakacaksın...eurousd %0,5 yukarıda, dolartl ye bakarken eurotl ye de bakıyor musun acaba?
Aslında ne yazdığın umrumda değil de...bazen açık açık manipülatif şeyler yazıyorsun...forumda etki altında kalan arkadaşlar olabilir diye mecburen müdahil oluyorum...yoksa ne yazarsan yaz.
Art niyetli olmadığını umuyorum, ama hiç de iyi sinyaller vermiyorsun!!!
Yükselirse yükseliyor ve fiyatlar artıyor denektir. Buradan fiyatların yükseldiğini anlarız.
Düşerse fiyatlar düşüyor denektir. Buradan da fiyatların düştüğünü anlarız.
Yorum dediğin böyle olur