Printable View
Alıntı: Originally Posted by celikborsaa Herkese iyi forumlar dilerim. Aranıza yeni katıldım. borsa forumunda bir borsacı oalrak rakı sofrasına ilk mesaj tebrik eder hoşgediniz derim
Alıntı: Originally Posted by celikborsaa Herkese iyi forumlar dilerim. Aranıza yeni katıldım. Bende bu enteresan davranışinizdan dolayı size şüpheyle bakar dururum..
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Bende bu enteresan davranışinizdan dolayı size şüpheyle bakar dururum.. Herkesin bakış açısı farklı tabii [emoji4]
Alıntı: Originally Posted by carkos Herkesin bakış açısı farklı tabii [emoji4] Bir kişi borsa forumuma üye olup ilk mesajını o an boş olan rakı sofrasina mi atar ?
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Bir kişi borsa forumuma üye olup ilk mesajını o an boş olan rakı sofrasina mi atar ? Irakiyi seviyor demekki [emoji4] [emoji4] [emoji481]
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Bende bu enteresan davranışinizdan dolayı size şüpheyle bakar dururum.. hisse yarışmasına atsa hiç garipsemeyecektim:kahkah::kahkah:
Alıntı: Originally Posted by carkos Irakiyi seviyor demekki [emoji4] [emoji4] [emoji481] Bende ırakıyı çok severim de, böyle bir forumda ha Irakı Sofrası varmış deyip, dalmak pek olası değil.
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Bende ırakıyı çok severim de, böyle bir forumda ha Irakı Sofrası varmış deyip, dalmak pek olası değil. Afiyet olsun sofra [emoji122] [emoji4]