Çok işlem yapana onbinde 1 yüksek komisyon. Aylık 100 milyonun üstü iş yapanların yüzbinde 7-8 vermeleri gerekir
Printable View
Çok işlem yapana onbinde 1 yüksek komisyon. Aylık 100 milyonun üstü iş yapanların yüzbinde 7-8 vermeleri gerekir
sen kredili işlem yapmak istiyorsan, yarın ara sor aracı kurumuna... onlar en doğrusunu söylerler bence
varsa öyle uygulamaları (kendine hakim olabileceğine inanıyorsan ) açtır... kullanıp kullanmamak senin elinde, kullanmazsın olur biter
ama net şöyle güzel bir boğa piyasası yakalarsan, daha fazla kar etme şansın olur
aslında VİOP ta bir nevi kredili işlem
eskiden 10 du ama şimdi x7 kredi limiti gibi düşün
yani: 100.000 tl lik teminat ile poz açtığımızda, aslında 700.000 tl lik hisse almış veya satmış gibi oluyoruz
Gerci kurumlarda haklı. Müşteriler tek operasyon kağıdını kredili tasıyor. Güniçi limitle de 5 kat fazla alıyor. Tahta 3 seans taban yese overall terse dönecek. Para istesen çoğu göndermeyecek. Bir sürü mahkeme icra vs... Neler görüyoruz. O yüzden kurumlar yoğunlaşmaya izin vermiyor
Ama işte o zaman da fırsat kaçıyor gerçekten...
Borsaya büyük satış gelecek! & Zombi şirketler patır patır dökülecek | Atilla Yeşilada....
bunun ekonomi ile ilgili ön görüsü tuttuğuna dair son 4 yıldır hatırlamıyorum.....nasıl bir yüz var anlamadım....ekonomistim diye de hava atıyor.....çok kişiye de iyi zarar ettirdi.....