fiyatlama zaten doların 6.50 seviyesine göre yapıldı dolar düştü arkasından benzin düştü ama en çok verdiğim örnek damacana ve pet şişe sularda zerre kadar indirim olmadı
Printable View
Konu dışı bir şey sorabilir miyim? Aranızda Dominos bayiliği olan varsa bana özelden yazabilir mi?
Taşıma masrafı (benzin v.b), İşçilik (kısmen hammal ihtiyacı , gerçek yük hammallığı Türkiye'de hiç ucuz bir işçilik değil), işin üretim kısmında yasal olarak kullanılması zorunlu olan ve belirli bir süreden sonra değiştirilmesi gereken fiyatı dövize bağlı ozmoz filtre ve diğer sürekli değiştirilmesi gereken ithal sarf malzemeleri.
Kısmen dövize bağlı ambalaj, belirli sürelerde eskiyen ve değiştirilmesi gereken polykarbonat damacanalar. (bu damacana değişimleri müşteriye yansıtılamıyor. Polykarbonat hammaddesi çok pahalı bir hammadde.)
Evet ben de 152K’yı Ekim ayında 181 gün olarak bağlamıştım, HSBC 26.50 oran ile. Vallahi kafam rahat, biraz birikim daha var, onunla da günlük Trade yapıyorum, şükürler olsun günlük trade mevduattan daha fazla kazandırıyor bu günlerde.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi