Ben de inanmıyorum zaten gireceğimize merak etme :)
Printable View
Aradan yıllar geçti. 2023 vizyonu ne oldu? O zamanlar ne günlerdi.
FETÖcü o.ç. Mümtazer Türköne nasıl sırıtıyor pispis. Tam bir o.ç. FETÖ den iyice nemalandı zamanında. Şimdi hakettiği gibi hapislerde çürüyor.
Öbür Yalama jöleli Yiğit Bulut. Şimdiki başdanışmanlardan. Gezi parkı zamanında meşhur oldu. Teknik analiz biraz bilir. Başka bir bok bilmez. Danışmanlıktan ve Yönetim Kurulu üyeliklerinden iyi yürüdü.
Öbür yalama ise Oral Erdoğan. şimdi Rektör oldu. Bir sürü kamu kurumunda yönetim kurulunda. Malı götürenlerden. Basit bir iktisatçıdır. Matematik bilgisi çok zayıftır.
(Diğer yalamalar Cemil Ertem ve Kerem Alkin de başdanışman oldular. Rektör oldular. Yönetim Kurulu üyeliklerinden malı götürdüler.)
Osman Altuğ hoca nasıl delikanlı adam. Paraya minnet etmedi. Ünvana minnet etmedi. Helal olsun. Hiç kimseden aşırmadan kopyalamadan Yazdığı kitaplar bir adamın en büyük delilidir. Sloganlara inanan salaklar ise KALİTE den anlamazlar. Sloganlarla hayal satın alırlar. Matematik bilgin yetersizse her türlü istatistik oyunu ile slogan ile adamı kandırırlar. Adamı 3 kere Öperler!
http://www.osmanaltug.com/kitaplar.html
https://youtu.be/sx7rQ4x_IqM
Piyasanın döviz pozisyon durumu ifade ettiğiniz şekilde...
Bu durumun long pozisyona döneceği anlamı taşımaz tabii. Geçen hafta reel de 6 milyar usd alan bireysel yatırımcı ya bu usd yi kim verdi?
Short pozisyonlar neden kapanmıyor?
Dikkat ediniz.
Bol kazançlar
4,924,95 bandı teknik olarak önemli bir seviye, tabii 5,17 kırılır ise...
Benim beklentim 4,58/4,62 aralığı şimdilik.
Hala birileri dolar satıyor yoğun ve alıcılar güçsüz.
Bu şekilde devam eder ve paritede euro lehine dönerse (görüntü paritede bu seneryoda)
Belirttiğin seviyeler aşağı kesebilir.
Teknik olarak sonrasını biliyorsun zaten.
Saygılar Bol kazançlar
Bir soru:
Bankaya gittiniz. Hesap açıp dolar aldınız. Banka bunu kendi aktifinde hazır satılabilir hesabından mı veriyor?
Yoksa hayali de satabilir mi? Nasolsa ertesi gün gelip de alacak değil ya bir şekilde karşılarım gelirse de diyebilir mi?
Bankanın olmayan doları satmasını önleyen bir yasal hüküm ve kontrol var mıdır?
Gün içerisinde piyasadan açık pozisyonunu aktif inde yok ise kapamak zorunda. Aktifinde mevcut ise kendi fon yönetimine kalmış bir durum.
Tabii bir bankanın açığa düşmesi ender olan bir durum aynı zamanda. Nedeni İnternet üzerinden alışların limitli ve marjlı olması.... O marj ile kendini korumaya çalışarak tahtadan pozisyon dengeliyor.