bilancosu iyi gelen zopalanıyor...
grafik tut diyor ama zor karar...
palanın hergün değişik fantezisi var...
Printable View
Siz borsanın çok acımasız bir yer olduğunu görmemişsiniz, burdan eksi, hatta biraz daha abartayım devre kestirecek gücünde palayla maç yaptığınızı unutmayın.
Aklınızı alırlar
Azalan naklen yayın geliri bellerini ciddi anlamda büküyor
hocam bunlar devasa borçlar değil aslında 2005 den beri bu takımların borcu 100 ila 250 milyon dolar seviyesinde stabıl durumdaydı , kimi gayrimenkul sattı kimi yöneticilerinden ciddi hibe destekler aldı , bazen krizlerde insanlar ellerine ceplerine sokup yardım kampanyaları düzenlendi,
devlet stadyum inşaatlarına hız verdi,destek oldu, gelirleri arttı anca öyle ayakta durdular, bir şekilde dengelendiler ... 18,90 tl olmuş dolar 140 ila 200 milyon dolardan bahsediliyor.
sadece şampiyonlar ligi gelirleri bile bu borçların 3 te birini kapar başarılı bir turnuva yaşanırsa özetle ,gelirlerde ilerleme olmalıydı ve borçlar düşerken de hasılatlar artmalıydı bunlar olmuyor , YAYIN GELİRLERİ artsa düşmese bu borçlar ödenir ayrıca lig 20 takımlı oldu maç hasılatları kombine gelirleri ürün satışları sponsorlar da artmalıydı bu da tam olmuyor .
klüpçülük bir tür kuyuya düşmüş 2005-2015 de aşırı batık ufukta görünüyor ve yok oluş sonrası araplar bu türk takımlarını satın alırlar diyen bile vardı, devlet yine devreye girdi borçlar kredilerle ötelendi, NETLİĞİ pek de görünmeyen ancak korkulan 150 milyon dolar bu borçlar hep gündemdeydi, şu an dert oluyor , insanlara ara ara batıyor da, garip bir ülke FENOMENİ BU ülke borsasında fk nasıl ucuz ise spor klüp gelirleri de ucuzladı .ytd
Tobo için 4600 test edebilir. Diğer yandan 4600'a gelirse her şey olabilir.
Şahan Gökbakar canlı yayında tırnak kesen Hakan Bayrakçı ile dalga geçtiç
https://tele1.com.tr/sahan-gokbakar-...-gecti-782592/
Hepsini biliyorum....Ama şimdi borsa çok farklı onu biliyorum.... Devlet fonu da artık devrede.... kendimi yeni döneme göre formatladin... ama çıkma zamanı da geldi...bunlar hep tepki.... unutmayalım...
Kontrat sayımı da azalttım bir seferde en fazla 3 kontrat al -SAT şeklinde....Ama günde ortalama 300 kontrata yaklaşıyor... aracı kurumla paylaşıyorum karı