Anlaşmasız Brexit veya seçim durumunda piyasaların ne yapabileceği konusunda düşüncesi olan var mı?
Bu arada usd en düşük 5.7550 yapmış.
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Anlaşmasız Brexit veya seçim durumunda piyasaların ne yapabileceği konusunda düşüncesi olan var mı?
Bu arada usd en düşük 5.7550 yapmış.
kar satışları geliyor dolardan çıkıp borsaya giren yabancıda vardır küçüklerin elinde değil hareketler büyükler anlaşıp istediği gibi oynuyorlar piyasa ile benim için fiyat önemli değil artık yarın s400 ler aktif olup catsanın gelip doların 10 liraları görmeyeceğini kim garanti edebilir geçen günlerde 5.50 lerden 5.62 lere gelince satış çekenler belkide bu fiyattan geri aldılar zararına kendi adıma dolarda satış amerika ile olası bi krizde fiyat 100 de 90 yükselir o zaman satış çekilir yada ani 50 60 kuruş zıplamalarda fiyat daha yukarı gidemediğinde korunma aracı olarak bakmak daha doğru dolara sürekli değer yitiren bi türk lirası var birikimi dolarla yapmak en mantıklısıymış daha yeni öğrendim bunu 1 yıl sonra bakarız fiyata sabırsız olunca bu iş çekilmez.
5.7549 vurdu çekti.
benim düşünce yada fikir sayılamayacak olan tahminsel analizime göre
bunlar antlaşmasız çıkarak
elektrik su gaz parasını AB ye yani almanyayla fransaya kitliycekler
boris te zaten saç sakal hem dağınık hem sağa sola bakıp sırıtıp tvit mvit atar abisinden öğrendiği gibi
fazla şey olmaz. dikkat çekmez yani
kilitleyecekler yazacaktım, ama bu esnada da öyle yazılmaz ki ...
güzel soru, tebrikler..
bu analizi de şey taraftan uydurarak yapmıyoruz
okuyoruz medyayı herkez gibi
boris en son ne dediydi
31 ekim SON
yani ipleri atacak işte
bundan büyük tüyo mu olur?
Bir de ben yazayım,
5.7500 vurdu çekti.
Bakalım dibi bulabilecek miyim
Bence kontrolu çoktan kaybettiler, sadece yaptıkları doları, dolar satarak kontrol altında tutmaya çalışmak.
Faiz 450 baz puan indiğinde kaybettiler.
Kim, tüik dedi diye, %14 ile vadeli TL. bağlar ?
Hadi çok sazan var, bağladı, kim bu faizlerlerle kredi kullanır ?
Banka parayı kime satacak.?
Bu sorulara gerçek cevapları bulmak için, soruyu kendinize sorun.
Bu oranlarla TL.yi vadeliye koysam, seneye net %14-15 alsam, paramın değerini korurmuyum.?
Adam enflasyon %15 diyor ama çarşı pazar öyle demiyor.
17 senedir herkes öğrendi ne kadar dürüst olduklarını, ben şahsen kimsenin artık bu palavraları yiyeceğine inanmıyorum.