Bu hep böyle olmuyor yanlız, Acc geçen hafta borsa düşerken de çıkarken de eksi getirdi...
doğrudur tabi, son zamanlarda öyle bir görüş oluştu da, acc sanki hep borsa düşerse yükselecekmiş gibi, bu adamlarda sürekli düşüşe oynamıyordur herhalde.
18-12-2019, 21:57
Webster
Alıntı:
Originally Posted by Webster
Evet myfinans ustadim
Vaktiniz yaklasiyor
Kara haberi sizden alalim bugun😁
Alıntı:
Originally Posted by myfinans
Tte
- 1,63
Tsklr
Haz mi aliyorsunuz 😀
18-12-2019, 22:01
myfinans
Alıntı:
Originally Posted by Webster
Tsklr
Haz mi aliyorsunuz
Yok yahu
Olanı paylaşıyorum,
Ters zamanda girmemişlerse eğer
TTE yatırmcısı şu anda Hawaii'de falan zaten.
18-12-2019, 22:01
admustafa
Alıntı:
Originally Posted by supremegod
EIB artı geldi üstat, yarına kadar beklemeyin, görüyorum ben artı geldiğini. EIB 0.25 civarı artıda Mustafa hocam. Ama MAC çok kötü zarar yazdı. Dünkü 115 TL olan zarar şu anda -500 TL oldu
Teşekkürler bilgilendirme için üstadım. Umarım MAC'da zararı kısa zamanda telafi eder.
18-12-2019, 22:03
myfinans
Alıntı:
Originally Posted by ersunan
doğrudur tabi, son zamanlarda öyle bir görüş oluştu da, acc sanki hep borsa düşerse yükselecekmiş gibi, bu adamlarda sürekli düşüşe oynamıyordur herhalde.
ACC'de kesinleşen şu, borsanın ciddi yükşeliş günlerinde hemen hemen kesin olarak eksi.
Düşüşlerdede artık genellikle eksi.
Güzellim ralliyi boş geçti ACC yatırımcısı
18-12-2019, 22:08
drselcuk
Alıntı:
Originally Posted by myfinans
Doları satıp KUB niye alacaksınızki?
KUB ayrıca alım T1 satım T3.
Hiç elastik değil.
dolar 1 senedır artmadı ama KUB yuzde 25 artıda..dolarda durmak mantıksız..bu arada dolar alısım 2.93..6.50 de satmadıgıma yanarım
18-12-2019, 22:10
memorex
Alıntı:
Originally Posted by supremegod
Ziraat Yatırım’da saat 19.00 itibariyle bazı fonların güncel fiyatları hemen görülebiliyor webster üstadım
Ziraat yatırımda t+1 veya t+2 valörlü fon satın alırken parayı ne şekilde değerlendiriyorlar? Tpp de gecelik bağlıyorlar mı? Ya da ppf de falan?