Bu Dünyada bütün gerçekler illüzyona dönüşmüştür.
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Bu Dünyada bütün gerçekler illüzyona dönüşmüştür.
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Esin Davutoğlu Şenol
@esenol
Kendi düğününden 1 hafta sonra ağır COVID geçiren uzmanlık öğrencimiz çok hasta maalesef..
bu düğün yazı olacak bir yaz değil ama doktor bile olsa insanlar algılayamadılar maalesef
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bugunku euro vs diger doviz kurlari +%1 dolarla karsilastirdigimizda..
getiriler
son 7 gun
usd % 0.47
Euro % 1.27
Sterlin % 1.38
son 30 gun
dolar % 5.77
euro % 7.53
sterlin % 9.01
son 52 hafta
dolar % 26.13
euro % 35.71
sterlin % 37.70
rahmetli babam daha 20 sene evvel demisti.ne dolar ne euro.doviz alacaksan sterlin al demisti.
Selam dostlar.
https://news.yahoo.com/poll-trump-ma...133312891.html
Dolar/TL'nin son zamanlarda yeterince yükselememesinin bir sebebi de Trump'ın anketlerde yükselişe geçmesi olabilir. Bu durum her ne kadar "covid endişeleri azaldı" diye açıklanmaya çalışılsa da aslında ABD'de sıradan vatandaş, kapısına kadar gelen şiddetli protestolara ve yağmaya sesini çıkarmayan, hatta destek veren demokratlara içten içe tepki gösteriyor. Son günlerde CNN yorumcuları bile "Biden tırsma, çık bir şeyler söyle" diyor.
"Medyada nefret söylemi ve ayrımcılık aldı başını gidiyor. Bu yarışta bayrağı burca diken de Sakarya Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu oldu" diyen Bildirici, Sofuoğlu'nun 25 Ağustos akşamı Akit'de konuk olduğu programda sarf ettiği sözlere dikkat çekti.
Bildirici'nin yazısına göre Ebubekir Sofuoğlu programda,Yunanistan metroseksüel avratlarla dolu. Erkek görünümlü avratlarla dolu. Bunlar bir sefer savaştan kaçarlar iki tek tahlil noktam bu değil ki. Ben tek tahlil noktası bu şekilde hareket etmiyorum. Bunlarda zorunlu askerlik de yok" ifadelerini kullandı.
https://cumhuriyet.com.tr/haber/yand...anyasi-1761670
Al sana Profesor..:(
5-6 sene önce kraliçe alanlar hala küllüm zararda .
1 kraliçe 2 dolardı şimdi kaç pehhh
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Saçmalamak ve tribünlere oynamak bedava. Benim bir tarihçiden beklentim, bize balkan savaşlarını anlatması, işgal sırasında yunanlıların yapıklarını halka tekrar ve tekrar anlatılması, neden kıbrıs harekatının yapılmak zorunda kalındığının paylaşılması.
Yunanlılarla 1000 yıldır komşuyuz. Bir çok savaş yaptığımız gibi uzun süre barış içindede yaşadık. Aşağılama doğru değil.
Diğer yandan başkalarının yönlendirmesi ile bizim karşımıza çıkan yunanlılar her zaman kaybettiler. Tüm dünya şunu öğrendi bir yunanlılar öğrenemedi.