Bunlara gerek yok 2010 da 10 bin dolarlık bitcoin alıp bekleyeydin şimdi abromoviç ile komşuydun :oleyo:
Printable View
[QUOTE=effendy75;1601168]reel para biriminden kastınızı anlamadım ancak nominal olarak arttığını söylüyorum. daha doğrusu ben söylemiyorum devletin resmi kurumu tuik söylüyor.[/QUOT
Kusura bakmayın yerel diyecektim yanlış yazmışım.Bende Tüik yalan söylüyor diyorum:)))))))Ev satmaya niyetlenen ve deneyen arkadaşlar yazsın izlenimlerini de fikir edinelim.Ben benimkini daha önceki sayfalarda yazdım ,değerlenmeyi bırak yüzde 10 düştük tek kişi kapımızı çalmadı:))))))))
Valla ne diyeyim.15 günlük altın trade i ile ,aylarca, bazen yıllarca süren gayrımenkul trend değişimini aynı gören arkadaşlara ne diyeyim.Biri kısa vadeli trade diğeri uzun vadeli büyük montanlı yatırım.Şimdi gayrımenkul trend değişimini görmeyi ,teyy 3 bilinmiyenli denklem gibi zor iş ,diyen arkadaşa ben ne diyeyim.Benim açımdan 3 bilinmiyenli denklem değil, basit dört işlem,temel matematik zekasına sahip herkesin görmesi gereken bir olgu.Ha o mu yanılmış biz mi az kaldı 1 2 yıla hepimiz göreceğiz.O zamanlar görebildin mi diye soruyorsa o zaman gençtim göremedim o kazıkları yedik çoğumuz,şimdikiler yemesin diye de yazıyoruz kendimizce.
gayrımenkulde trend bittimi bitmedimi?
Bence bunun yanıtı dünyada bol para dönemi bittimi bitmedimi?
Buna verilecek cevap problemin sonucudur.
Zaman makinesini icat ettiler de binmedik mi?
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1997 de 650 bin usd ye hazine bonusu alsam 4 yılda 350 bin usd getirecekmiş...Eyi para!
[emoji2]
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Asagidaki ev bizim Kozyatagindaki evin 1 sokak otesinde
Bu ev bizimkinden 41 sene daha yeni yani ev SIFIR KM cok daha guzel ve merkezi lokasyonda
metrekare ayni gicir gicir ev
Adam 740 istemis ben whatsapp ten ilgileniyormus gibi yaptim 650 olurmu falan gibi laf attim
Simdi adam dakka basi rahatsiz edip duruyor iste pazarlik edelim ara bir yol bulalim evin sahibi istekli falan fesmekan
demekki bizim ev 600 bile etmez bu benim icin baya sok oldu cunku fiyatlarin bu kadar dustugunu tahmin etmemistim
gerci pazarlik etsen belki 700 un altina dusmez bilemiyorum
ama su bir gercek manyak bir kriz var yada millet eski tip evlere ilgi gostermiyor illaki site icinde havuzlu olsun guvenlik olsun mu istiyor? Trend mi degismis insanlarmi degismis. bu hakikaten inanilmaz ucuz bir fiyat. Dibinden metro geciyor metro 1 sokak otede. Finans merkezininde dibinde sayilir.
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...98177523/detay
NOT: 2 sene once kriz baslamadan once bizim eski dokuntu evin bulundugu apartmanda 700 bin TL ye gidiyordu evler
Dolar bazinda manyak dusus yasiyoruz
Ankara Sereflikochisar metro istasyonunun haline bakin sanki Afrika da bir kasaba
https://www.facebook.com/KaradenizGe...7565487676590/