Barcelona'nın ünlü forveti Neymar 222 milyon euroluk rekor transfer ücretiyle Barcelona'dan Paris St Germain'e geçti.
Türkiye'de hiç stada gitmedim.
Yurt dışına gittiğimde yanından geçerken bir stadı ziyaret edeyim demiştim para istemişlerdi.
Türkiye'de stadı gezerken ücret alınıyor mu? bilmiyorum. 20 TL gibi para alsalar 1 milyon kişi ziyaret etse e işte.
Gezilen noktalara reklam panosu vs. konabilir. Hatıra fotosu için falan biraz gelir elde dilebilir.
kısa vadede DAYTRADE içindir büyük peryotlarda henüz al yok
https://i.hizliresim.com/ertd2hy.png
bu kozal bedelsiz onaylanınca 4 tavan çekmiyormuydu? :)
Sıfıra kadar veremezler...
stadyumlarda saha kenarlarında hafta içi reklam tanıtım partileri bile verilse ünlü şarkıcılar gelse saha zemin üstü aparat panolarla da teknolojik imkanlarla da kapanabilir aslında belli yerlerde çimler korunabilir, bu olsa bu kez stadyumlar para basardı ... bence her konser ve etkinlikten aylık irili ufaklı 20 adet organizeye kadar çıkılabilir, ay döneminde en az 6 milyon tl max ise 50 -60 milyon tl para kazanabilir.
stadyumlar evet boş kalmamalı bence cinayettir ticari hayata ihanettir.
ayrıca petrol istasyonları var, barcelonanın ama bu takımların kendi bakkalları eczaneleri hatta klinikleri ve iş kolları da olmalı gelirleri 1 senede 1 milayr tl fırlar ve dünya klübü olurlardı özetle zenginler kendi CEPLERİNİ DÜŞÜNÜRKEN KLÜPLERE başka sekörden gelir aktarmayı enayilik gördüklerinden türk sporuna arap milyarderleri de yasak olduğundan 25 senedir futbol sanki yerinde sayıyor gibi ..durum bu
sorun şu fener bunu yaptı beşiktaş yapamadı galatasarayda talep az veya çok satdyum anlamında demeden senede 100 organizasyon var bunu 3 klübe eşit mi dağıtacaklar ? nasıl bölüşüm olacak , beşiktaş ve fenerbahçe satdyumları tam merkezi ve full avantajları var , bu gören diğer anadolu klüpleri de tühhh şansımız yok mu dicek başakşehir kasımpaşa da bizim standlarda neden yok filan muhabbeti olacak hatta galatasaraylılar keşke mecidiyeköyde kalsaydık daha çok organizasyon gelirimiz mi olurdu dicek acaba ?
fenerbahçe LİYİM DİYE gıda perakendeciliği filan MAĞAZA ZİNCİRİ AÇILSA 80 ŞEHİRDE 10.000 tane ordan mı alış veriş yapardınız x yerden mi sorsam ?
ama düşünülmeli projelendirilmeli yapılmalı her 40 organizasyondan 200 milyon tl kazansalar 3 büyüklere iyi bir gelir kaynağı olur ve stad ortası seyirci olmamalı çimler zarar görmeyecekse ok olabilir, super bowl tarzı kurulum bile çimleri bozar onu özel iskele sistemi ile çözmek ise mümkün aslında ...ytd
Bademspor kağıtları piste bekleniyorsunuz.
M. Akif ÖZEN Harcama Gruplarına Göre Enflasyon Sıralama aylık
https://i.hizliresim.com/ai6skwv.png