Printable View
Alıntı: Originally Posted by katırcı_bedri Makinaları çalıştırdık Emlak kayboldu..:oleyo: ne var ne yok alacın dedim... yağdanlık hazır bulundur kayış kapmasın dedik :he: kopmadı umarın :halay:
alper iymisin :kahkah: :drunk:
Alıntı: Originally Posted by katırcı_bedri Evlenir mi dersin?:oleyo: Yok abi emlak ile ısınacam diyordu birbirimizi ısıtırız deyodu
Alıntı: Originally Posted by EMLAK ne var ne yok alacın dedim... yağdanlık hazır bulundur kayış kapmasın dedik :he: kopmadı umarın :halay: şubat başı tacirlere geçtiğimden beri 64 işlem yaptım %100 başarı..ciğerini sökerim onların..:oleyo:
Alıntı: Originally Posted by Ayasofya 2005 Yok abi emlak ile ısınacam diyordu birbirimizi ısıtırız deyodu :oleyo::kahkah::kmk:
Alıntı: Originally Posted by katırcı_bedri şubat başı tacirlere geçtiğimden beri 64 işlem yaptım %100 başarı..ciğerini sökerim onların..:oleyo: helal.. bu kurum ve bu topic yaradı sana. ayofisssfis açacakmış diğer topici. bittin sen :oleyo:
Alıntı: Originally Posted by EMLAK helal.. bu kurum ve bu topic yaradı sana. ayofisssfis açacakmış diğer topici. bittin sen :oleyo: Seninle çıtaga özel oda açacam ısınmak için dışardan biz izleriz nasıl ısındığınızı
kemerleri bağlayın uçuyoruz :ok: