veriyor bu ... :drunk:
Printable View
veriyor bu ... :drunk:
berkim ne oluyoru ? bofa short ek mi yapıyor.
ben şok :oleyo:
:drunk:
https://i.hizliresim.com/e160piu.jpg
https://i.hizliresim.com/41fy53m.jpg
7117, 7118, 7119 ve 7120 den devamla
bu çalışma nerdeyse 1 senelik bir çalışma, 1 sene önceden gelen bu çizgiler,
TL grafik üstünde orta hedef dediğim yeri ki grafikte pembe oklarla işaretli nokta 1 de iki kere test etti ve döndü,
bundan sonraki olasılıkları, yeşil (üst hedef), mavi (orta hedef) ve kuvvetli bir satış gelirse şayet bu defa kırmızı (destek yereleri) olarak işaretledim,...
hiç bir çizgiyle oynamadan USD bazlı dediğimde iz düşüm olarak renkler USD bazlı grafik üzerinde o şekilde dağılmakta ve bu defa,
USD bazlı grafik TL den farklı olarak sarı ok ve sarı ovalle işaretlediğim yerelerde destek almakta ki, son realizeye tepki olarak gelişen hareket buradan olan dönüş(bunu hem x li topikte hem burada öncesinde yazdım ve sarı oklarla yine işaretli did), ve bu yine önceki mesajlarda belrttiğim RTrump ve CB buluşması ile tabki bütün bunların üsütünde bir sopa olarak durma gandi zaman analiz ile bağlanmakta, bununda geneli 28 temmuzda başlayan geneli yükseliş olan 13 haftanın son 8 haftasının geriye kalan 6 haftasındayız,...13 hafta süre 3 kasıma miyadlıdır, 28 temmuz_3 kasım
bu aşamada eğer grafikte beklediğim orta seviye nedeni ne olursa olsun herhangi bir nedenle geçilirse üst seviye dediğim yere gideriz,
13 haftalık zaman 41 haftalık zamanın bitimi ile 28 temmuzda başlamıştı fakat,
piyasa Chp eylüş davaları nedeniyle 41 haftanın bitimine 1 ay kala alıma erken geçmiş, realizeyi ise CHP Eylülü öncesine yapmıştı,
zaman analizinin ise SP den yapıyorum buda ayrıca parantez,..yani iki piyasa arasında eş güdümler öncelikli olmalı, mesela biz CHP Eylülünde bu eş güdümden yuıkarıda açıkladığım şekilde ayrıldık izole olduk,
zaman analizinde son güncellemem ise mesaj 7119 da,..
Endeks sıktı biraz videoya sardım.
https://www.youtube.com/shorts/sHHMAUrQtnI
Trump - CB buluşmasının ana konusu bence Suriye olacak ve bu bence açıklanmayacak,..yani neye varıldı, neye bağlandı,
ancak buradan bir anlaşma çıkarda SDG silah bırakır Şam yönetimi olan Colaniye evet denirse bu burda yeşil hedef yapar,..
ve açıklanmayacağı için bu bir insider tradingin mütemmim cüzü olur,..tabiki bunuda satın alan herkesten önce badem tayfası olur,..
öyleyse Boing işi bunun hem bir süsü hemde bir örtü gizlenmesi, bu kalemin vazgeçilemeyecek tek işi ise hem ABD hem Tr için bu meselelerle eş zamanlı başlatılan Komisyon işi,..
yani denklem şu, Suriyenin Kuzeyinde bizim dediğimiz olsun buradada komisyon işi yürüsün,..
iktidara bu olursa en az haliyle buradan bir sıcak para çıkarır, bunun en çok halini ise hepimiz artık anladık ve bliyoruz, TR de olası bir rejim bunalımı ve değişikliği,..
ben o nedenle hep öteden beri şimdide derimki Tr ye para Suriyeden girer veya çıkar, yani Trye para girmez,
yine yazılarımda belirttimki bunun olmaması bir askeri harakttır, yani Tr ye RESET,..
o yüzden hop oturun hop kalkın tradenizi yapın ama arka planda yukarıdaki analizlerimi flu olarak görün,...
nasıl olsa gerçekliyor, bir önceki 41 haftaydı,...bgenim için asıl mesele ve zorlanacağım yere ki bunu yazdım 3 kasım ve sonrası,...
daha doğrusu 3 kasım 2025-Ocak 2026 ilk haftası arası,...bunuda Trump-Powellw ilgili yazmıştım, ki Trumpla Powelin nasıl didiştiğini ve konu olduğunu hepimiz görmekteyiz