666;mka55 ile başa çıkamazsın,boşver uğraşma.!;:))
Yarın ,Borsa ne olur.,sen ondan haber ver..!?
Cuma günü , Demirçelik ve mühimmat kamyonunu (Eregliyi Kardemiri,aselsan) üzerimize yıktılar..;-))
Yarın bu enkazdan kalkabilirmiyiz.?
Printable View
666;mka55 ile başa çıkamazsın,boşver uğraşma.!;:))
Yarın ,Borsa ne olur.,sen ondan haber ver..!?
Cuma günü , Demirçelik ve mühimmat kamyonunu (Eregliyi Kardemiri,aselsan) üzerimize yıktılar..;-))
Yarın bu enkazdan kalkabilirmiyiz.?
Sordum. Cevabi da burda:
While Ukrainians were dying, the Soviet state extracted 4.27 million tons of grain from Ukraine in 1932, enough to feed at least 12 million people for an entire year
Stalin Ukranya ciftcilerini cezalandirip ornek yapmak istedi. Millet olurken Ukranya'dan cikmalarina izin vermedi. O siralarda Soveyetler Birliginin baska taraflarinda da insanlar acliktan oluyordu. Mesela Kazakistan'da. Ama onlar cayirlarin buzullastigi icin buyukbas hayvanlarin yiyecek bulamamalarindan telef olmalarindan dolayi.
Arastirdim bu Holodomari. Iyi bir tarafi yok maalesef.
Iyi olur herhalde kar_adam. Ilerleme var muzakerelerde ve yakin zamanda sonuc cikabilir demis Ukraklar.
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr::byr:
Çok değerli eski Başbakanlarımızdan biri demiş.
Ne düşünüyorsun o bu pahalı diye bakmayın ekin ekin ekin demiş.
Yurt dışında 26 milyar doları var derler o.
Bir siyasinin 3 milyon doları bile olamaz.
Politika ve plan olmayınca artık kişiler kendine ekme devri başladı.
Betonu yiyin gari.
Hala ya ocu ya bucusunuz yok öyle
Plancı olan kazanıyor.
Ha faşist ha kominist yada doktirinci yada kapitalist yada emparyalist hepsi aynı şimdi siyasal islamcılarda toprak değil paracı oldular.
Rusya üzgünüm kaybedecek bunu bu kadar dramatize etmek zorunmasınız.
Görünen köy bu.
İlerde bu olacak.
Batının oyununa geldi.
Kırım havuçtu.
Birde bazan ben hisse başlıklarında iktidar aleyhine yazıyorum ve bu siyasi algılanıyor.
O yazılarım tam göbekten ekonomik ve gelecekle alakalı ve hala ekonomimiz hızla batıyor.
şimdi İyi parti yada Zafer partisi yada CHP gelse iktidara yanlışına yanlış diyemiyecekmiyim zannediliyor.
Ekonomi siyaset değildir GELECEKTİR::Sad: