%0.05i kar görüp kaçmayan olduğu sürece bu hisse her zaman sağlamdır...
Printable View
%0.05i kar görüp kaçmayan olduğu sürece bu hisse her zaman sağlamdır...
Bu kadar işlem hacmi var ve kağıt %5 yaptı. Başka hisse olsa yarım saatte tavana yapıştırdı. Yine de iyi kapattı. Yarın için umutlandım. Düşen de kırıldı. Bakalım 1,52 TL hedefime ulaşacak mı?
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kapanış iyi, işlem hacmi süper. 1-2 gün önce de yazmıştım. 1,24 TL den 1,38 tl ye hacimli geldi ve sonrasında flama oluştu ve iyice sıkışmıştı patladı patlayacakti. Direk boyu 14 basamak. 1,38+0,14 = 1,52 TL ye gider diye düşünüyorum. Bugün de 1,40 TL kapatsaydi daha iyi olurdu ama 1,38 TL üzeri hacimli kapatması beni çok umutlandırdı. Yarin için ise açılışla birlikte 1,41-43 TL bandina yerlesecegini düşünüyorum. Belli de olmaz, Silver in hareketlerine bazen akıl sır ermiyor.
Önümüzdeki 1-2 hafta yaklaşık(Maksimum 20 EKİM e kadar) yükselişin devam edeceğini ara ara yataya baglayacagini düşünüyorum. Hedefim ilk etapta 1,52 TL sonra da bir önceki tepe olan 1,59-60 TL seviyeleridir. 20 EKİMDEN SONRA DİKKAT ETMEKTE FAYDA VAR. Cunku 31 Ekim'de bilanço var ve bence iyi bir bilanço gelmesi dusuk ihtimal bence. Gecen yıl 11 milyon kar açıklamış. 1 milyonluk 6 aylık zarar 9 aylikta artiya geçse de 11 milyonu kesinlikle geçemez diye düşünüyorum. ONUN İCİN BİLANCOYA YAKİN DİKKATLİ OLMAKTA FAYDA VAR. Bunlar benim şahsi fikirlerim, tersi de olabilir. Ben geçmiş grafiklere ve hareketlere göre yorumlarimi yapıyorum. Herkes kendi aklına göre hareket etsin... Herkese bol ve hayırlı kazançlar. Umarım yarın bugünden daha iyi olur[emoji41][emoji41][emoji41]
[QUOTE=MMGG;2693177]
bilgilendirmeler için teşekkürler....
Yorumlariniz için teşekkürler sizi öteki mahalledede takipteyim.
İnşallah birlikte kazandırız. Ben 6-7 aydır takip ediyorum silver i. Öteki mahalle 4 harfli yazılım hissesi sanırım. Orda da bekliyoruz. Dibi gördü çift dip yaptı. Yükseliş başladı gidiyoruz 40 TL ye doğru ama uzun da tekrar 50-60 TL lere geleceğini düşünüyorum.