Onca vakıf taş mı yesin :)
Printable View
5,74 milyar kar açıkladı
Faturalara yapılan zamlar henüz yansımadı. Satılan şirketlerde öyle.9 ve 12 aylıkta rekor bilançolar gelecek...
Şu fiyatlardan satanın aklına şaşarım. 3 ve dördüncü çeyreklerde bu karları misliyle arttıracak ender sektörlerden...
Dediğin doğru da kağıdın eylül vadelisi de var bende..
Lanet şey..
MERHABA SAYIN TEMELCİ KARDEŞ.gerçekten bu fiyatlar hisse için ucuz gördüm bende bir miktar aldım.inşallah pişman etmez türksell.43 milyon abone müthiş sayı.iştirakler muhteşem.iştirak satışından gelen 524.3 milyon dolarda üçüncü çeyreğe yansıyacak.yüzde 62 iletişime gelen zamlı tarifeler türkselin yıllık karını30 milyara yaklaştırırbence hedef fiyatın 160 tl olması bile çok yetersiz.türkselin özelleştirile hikayesi de var.bence türksel ve tüpraş iki ideal yatırım.türksel bir gönlek üstte bence. herkese bol kazançlar.bende hayata ve yatırıma türkselle bağlandım ALLAH pişman etmesin.
98 tl lerden geri alım yapan türksell yönetimi 92,80 lerden alım yapmaması akıl karı değil. bu açıkça sorumsuzluk ve küçük yatırımcı düşman lığıdır türksel TÜRKİYE varlık yönetimi altında battımıda böylesine agresif düşüyor?bir Türk olarak sorumluları duyarlı olmaya davet ediyorum. ALLAHTAN KORKUN.