Harbi ya 10 sene önce, ben göremezsem çocuklarım görür demiştim. Bu gidişle de öyle olacak gibi.
Printable View
Harbi ya 10 sene önce, ben göremezsem çocuklarım görür demiştim. Bu gidişle de öyle olacak gibi.
Şirketimiz ortağı Türker Yatırım Holding A.Ş. tarafından herhangi bir vadeye bağlı olmaksızın, faizsiz olarak, ileride gerçekleşecek ilk sermaye artırımında nakit sermaye koyma borcundan mahsup edilmek ve Şirket faaliyetlerinde kullanılmak üzere 5.000.000 TL tutarında sermaye avansı 02.12.2024 tarihinde Şirketimizin banka hesabına geçmiştir.
Pay sahipleri ve Kamunun bilgisine sunarız.
ne yapacakki parayi? bursa arazisinin parasi bitti mi? belediyeye rusvet verecek galiba. imarin cikmasini kim engelliyorsa yedi sulalesi kurusun, cok ah aldilar.
Kasada para bittigi konusuluyordu sonucda yonetim kurulu uyelerinin gideri kira vs derken 10 sene de bitirdiler bursa parasini simdi lutüfmüş gibi tl cinsinden vadesiz nerdeyse sermaye kadar para vermis. Ilk bilancoda olumlu olur ikincisi ilk sermaye artirimi dedigine gore bedelsiz yada bedelli gelecek demek. Yukzek fiyatli oldugundan bedelli de isimize gelir. Sorun imar s9 ne halde.. en azindan bazilarinin ilgisini cekerse bu haber hareketli.gunlere donebilir merkez bankasida faiz indirimine baslarsa borsada beklenti satin alinir
Bedelsizzz
%1200 Bdsz
%600 Bdll (1 TL)
Tekkeyi bekledik içelim artık çorbayı....
Yuh beeee....Sosyal medyada turgg yi konuşan bile yok....Turgg yarın tavan bile açmaya cak gibi bir hava var .
Normalde X te sacro hallowed shadow tayfası ortalığı ayağa kaldirirdi. Anmiyorlar bile .
Normalde yarın konya egeen cmbtn gibi hisselere şimdiden tavana alislar yollanır idi .Ama turgg gündem bile olamadı.
Turgg yarın tavan serileri baslatmazda ilerde egeen Konya cmbtn bryat gibi hisselerin de bedelsizlerinde abu hisseler tavan serisi yapamazlar.
Yazık oldu .Borsanın bir bedelsizler grubu hikayesi vardı o da turgg ile bitti