millet orda da saldırıyor da işte limit var, vermiyor adam günde 50 dolardan fazla... burda da rezerv tükendiğine göre sonuç farklı olmayacak; olmayan parayı nasıl verecekler...
Printable View
Kısa vadeli dış borç stoku 2019 sonuna göre yüzde 4.2 artarak 128.4 milyar TL oldu
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası verilerine göre kısa vadeli dış borç stoku Temmuz sonunda 2019 sonuna göre yüzde 4.2 artarak 128.4 milyar dolar oldu.
2020 Temmuz sonu itibarıyla, orijinal vadesine bakılmaksızın vadesine 1 yıl veya daha az kalmış dış borç verisi kullanılarak hesaplanan kalan vadeye göre kısa vadeli dış borç stoku, 176.5 milyar dolar oldu.
Kaynak:Bloomberg HT
https://invst.ly/s5t18
11 Eylül kapanışından sonra güçlü sat sinyali vermiş bist 30.
Şu anda bulutun içinde hareket ediyor, bulutun dışına çıkarsa ondan sonra güçlenebilir. 26 günlük ileriye yönelik projeksiyona göre yataya bağlamış. Bulut kalın olmadığı için trendin gücü şimdilik zayıf görünüyor, günler geçtikçe değişebilir.
ytd.
dolar 7,54
doALR 54 E VURDU
Ne oldu dolarda
Yeni rezervmi bulundu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
abi şöyle bir durum var
her bünye farklı kronik rahatsızlığı olan bir insan ile olmayan arasında etkileşim farkı muhakkak oluyor.
bulunan aşı ile bir genç hafif atlatıp hayatına devam eder ama yaşlı yada kronik rahatsızlığı olan biri için aynı şey söz konusu olmayacaktır.
yani ben bu aşıya çok önem vermiyorum ve güvenmiyorum.
mesafe-hijyen-maske artık ömür boyu yaşlıların taşıdığı tansiyon şeker vs. rahatsızlıkları gibi bizimde vazgeçilmezimiz olacaktır.