bankalarda en agresif hareket kanımca diplerden belli yükseliş olduktan sonra olur.
''bankalar bu kadar yükseldi,zaten sorunlu'' mantığına binaen SHORT açılınca veya eldeki mallar satılınca ralli olmalı.
şu an kimse bankalardan short açmaz.
Printable View
bankalarda en agresif hareket kanımca diplerden belli yükseliş olduktan sonra olur.
''bankalar bu kadar yükseldi,zaten sorunlu'' mantığına binaen SHORT açılınca veya eldeki mallar satılınca ralli olmalı.
şu an kimse bankalardan short açmaz.
Bloombergte izlediğimiz üstatların, sanırım
Tamamına yakını senet almamış ve vadeli işlem yapmamış tipler..
İşlem yapan bizler, atıp, tutan, sallayan onlar..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
işlem yapan uzun süredir yok, o şekilde kalmış olabilir.
1 ADR 2 hisse demişler.
https://www.otcmarkets.com/stock/TKFHY/overview
Bu şekilde uyarmıştım ve dün petkim tupraş ipek hareketlenmeye başlamıştı, bu da karadeniz doğalgazının 2-3 kat arttığını hissettiriyordu. Fakat daha önce bu şirketler 2 kez bu gazla hareket etmişti. Piyasada belli oranda eşlik edip geri çekilmişti. Çünkü piyasanın ikna edilmesi gerekir. 4 yıl sonra çıkacak gazın bize faydası yok. Hükümet bunu öğrendi ve bana göre dersini çalıştı. Beklentim hem rezervlerin 2-3 kat arttığını söyleyecekler hem de Katara ve belki Kuveytle ortaklık anlaşması yapılacak şirket kurulacak ve 20-30 milyar dolar nakit gelecek. Parayı görmeden bu piyasa ikna olmaz. Bir hafta sonrasına açıklama yapılacakmış. Bir haftada 1205 direnci kırılabilir 1320 lere bile gidebilir açıklama sonrası.
Tabi ki bunları hepsi tahmin.