şort aç kapa 4 işlem yapıldı hepsi başarılı.
500 tl mi aldım gidiyorum.
Printable View
şort aç kapa 4 işlem yapıldı hepsi başarılı.
500 tl mi aldım gidiyorum.
Sistem dün flatti..sabah al verdi...Longladım.Sistem sat deyinceye kadar Longta beklerim.Mantık aramanın anlamı yok.
Burada 2 senedir BADEM borsası diye boşuna mı yazıyoruz.
İlk zamanlar kimse uyanmadı..
BOFA yı falan yabancı sananlar vardı.
S.P in açıklamaları gaydırı guppak şeyler..Bedelli için rüşvet istenmişde cart curt daa..Bir tane hanımefendi evet evet haklı diyor sanki kendisi sütten çıkma ak kaşık..:) Borsaya açılırken amaçları neymiş..Çeşitli uydurma haberleri nasıl yayıp hisseyi fişeklemişler..Hisse çok yükselince hisse satarak müdahele ettik türünden bişi de gevelemiş..ahahaha
Bu bedelli açıklayan kağıtlar neden ve nasıl tavan tavan gidiyor muş peki..O nasıl oluyor..Misal HEKTS..Oyak grubu..Aracı kurumlarını bile halka açtılar..HEKTS 2.5 sene içinde 3. bedellisi...Son bedelli de ses seda yok..100 kat gitti..SASA keza..Verilen teşviğin falan haddi hesabı yok.
Yurtdışından gelen KENDİ PARALARI burada borç ver hisse al fiştekle karşılığında KATAR KASA sı 4 bacaklı işlemler..
Çevir babam çevir..
Açıklamalar ile ortalığı ger..
Beklentilerin tersi hareketler ile milleti viop da özellikle soyup soğana çevir..
SHORT tuşunu sökün atın diye boşuna mı yazdık..
Şimdi de TAMAMEN UZAK DURUN diyoruz..
Vob yapmayın ama illaki olacaksa...sistemsiz iş olmaz.. yabancı payı,BOFA ALDI-SATTI,takas-aps-kanal,destek-direnç-haber vs. hepsi hikaye.16 yıldır aktif vobdayım..bunlarla ilgili defalarca not almışım..
yani kamuya açık her bilgi tuzaktır veya anlamsızdır.Ona bakarak pozisyon alınmaz..
gandırmıyorlarsa hulk çok yoruldu gibi ....hulkun mazutu biterse indexte biter bi gözümüz hulkda olsun...
GARAN önüne gelene veriyor..
Tabana verse de rahat etse