Uçak penisi Akdeniz'e pikniğe geliyor muş,,
Herkes haramilere diyor emme değil,
Putin seçime zorluyor kokoinman olan selezki topunu, başarırsa barış çabuk pelecektir
Printable View
Uçak penisi Akdeniz'e pikniğe geliyor muş,,
Herkes haramilere diyor emme değil,
Putin seçime zorluyor kokoinman olan selezki topunu, başarırsa barış çabuk pelecektir
sözcü tv yi açın masak raporu hakkında bilgi veriyor saygı öztürk
Örümcek gibi her yeri sarmış, tek bir baçağı yok, bunlardan kurtulmakta diyet ödemeden olmayacak. Sadece 5 milyon memurları var. Boykot tekstil turizm gibi bir çok şeyde uzun süreli olabilir. Temel ihtiyaclar hariç.
Memur : 3,471.190 Sözleşmeli : 277,281 Sürekli işci : 1,204,526 Gecici işci : 48,148, devlette çalışan toplam 5,001,145
Devlet 6,5 milyar dolar her ay maaş ödüyor. Korkunc rakam, Yarı yarıya azaltsa senelik 39 milyar dolar tasarruf yapar. Devlette işler nasıl olur; günümüze göre daha iyi olur.
Masak raporu söylenene göre İmamoğlunun lehine olduğu söylendi peki neden tutuklandı onuda herkes biliyor artık
Bu boykot işi ciddi olarak rahatsız etti birilerini, ben olsam bunu devam ettirir 3 ğüne çıkartırım, kimse yumurta veya başka bir temel gıda maddesinin neden raks ettiğini sormuyor nasılsa,
Katılım tahmin ettiklerinden fazla olucaktır mesela bunu gelen zamlara karşı değiştirirse alayı dize gelir
Nere de duydum okudum hatırlamıyorum. Psikoloji sanırım. Anne babaya söylüyor, çocuklarını suç karşısında dövmeyin, çocuklarınız suç ve cezayı öğrenirse kıyaslama yapar, bu suçun cezası bu, o zaman şunu yaprsam böyle ceza olur.
Boykot sonrasında aslında devletin her hangi bir ceza veremediğini veremeyeceğini gören kitleler daha ciddi eylemlere yönelecektir. Bir tık ileride tüm halk şunu anlayacak, Türkiye de devlet diye bir şey yok, tek bir kişi var.
Raks derken maliye açısından, denetliyen yok, kafasına ğöre halka ğeçiriyorlar zammı, bir kerede halk geçirsin boykotla bakalım kimmiş efendi