Dün maç varmış şimdi özeti izledim. 6/0 lık maçta sahanın en iyisi kaleci bu nasıl iş:)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İşin ilginci adamlar fazla fiziksel temasa girmeden ,istedikleri an, paslaşarak( bizim cezaalanı icinde)gol attılar.
Yormadan yorulduk.
08-09-2025, 11:21
şahit
Alıntı:
Originally Posted by Ayasofya 2005
Şahit abi den gonyaya gel senin gözün ile onun ek altındaki yere bir baktırayım. Hem kanki de hem mal de. Oldu mu şimdi. Damat piyasa da oldu için. Kimsede S1 de o seviyeden alıp fizikiye geçemeyeceği için tonlarca S1 kucağa bırakır diye düşünüyordum. O yüzden sattım. Bence orada dönen altının karşılığı yok.
karşılığı yoksa daha güzel. istediğin kadar basabilirsin sarı gacı ya aklıma bir fikir geldi.
10 ton sertifika yapıp, borsada sertifika satışı yapsalar ya.
s1 fiyatı abuk subuk yerlere gitmezdi.
08-09-2025, 11:21
TIFIL
Alıntı:
Originally Posted by akcay
Türkiye'de trafiğe kayıtlı motosiklet sayısı 7 milyona yaklaştı
cevdet yılmaza göre üst lige geçiyoruz ama sokaklar pakistana döndü bu nasıl olacak...
herkes kuryeci oldu artık sanırsam galiba bence :)
08-09-2025, 11:24
Ayasofya 2005
Alıntı:
Originally Posted by şahit
karşılığı yoksa daha güzel. istediğin kadar basabilirsin sarı gacı ya aklıma bir fikir geldi.
10 ton sertifika yapıp, borsada sertifika satışı yapsalar ya.
s1 fiyatı abuk subuk yerlere gitmezdi.
Onu arada yapıyorlar. Bir ara ons kur da birşey yoktu taban oldu. O ara benim kucağa denk geldi
08-09-2025, 11:25
şahit
kimse doların yüzüne bakmıyor. rezerv para olmaktan çıktı da bizim mi habrimiz yok. asdasds.
08-09-2025, 11:26
Ayasofya 2005
Alıntı:
Originally Posted by TIFIL
herkes kuryeci oldu artık sanırsam galiba bence :)
İyi çalışırsan aylık masraflarını çıktıktan sonra 2500-3000 USD kalıyor
08-09-2025, 11:27
Ayasofya 2005
Alıntı:
Originally Posted by şahit
kimse doların yüzüne bakmıyor. rezerv para olmaktan çıktı da bizim mi habrimiz yok. asdasds.
Doları alıp satmak sıkıntı. Geçen bir tane bozdurdum. Adam kac dakika 100 doları inceledi öyle aldı. Bir de üç beş bin olsa orads akşam olur.
08-09-2025, 11:34
şahit
Alıntı:
Originally Posted by Ayasofya 2005
Doları alıp satmak sıkıntı. Geçen bir tane bozdurdum. Adam kac dakika 100 doları inceledi öyle aldı. Bir de üç beş bin olsa orads akşam olur.
yeni çeyrek ilen eski çeyrek arasında ne fark var?
fiyatları farklı. zamanlan bayatlıyor mu ki bunlar? asdasds.:he: