aynen banada gelmedi 15 gün oldu hala yok ölünce gelir..
Printable View
SISE grubu ayrılma haklarını açıklamış. Yarın iskontolu olanlara talep olabilir.
SISE ana hissedarı ISCTR, SISE, SODA ve TRKCM BSIT30 da , ANACM BIST50 de
Bana ve eşime 15 günde geldi, fakat sosyal medyada belki binlerce maskesi gelmeyen kişi var.
Tanesini 25-50 kuruştan zincir marketlerde sattırsalar olacakta, siyasi şov olmaz o zaman!
Bu yurtdışında oy kullananları bu hakkı ellerinden alınmalı.
Benim teyzem almanya da yaşıyor. Yazları buraya geliyor. Ancak benim geleceğim hakkımda karar verebiliyor... yazları geldiği için Türkiye çok gelişmiş diyor.
bu gün hiç izleyemedim. benim pasiflerden 4/10 u gelmiş sadece...akşam seansı kalan pasiflerden gelmezse 116.900 maliyetle 14/10 cort devam edeceğiz bakalım. yalnız endeks30 119.082 görmüş fakat vob30 eksi makasla en yüksek 118.175 görmüş. yaklaşık eksi 900 makas yapmış. şimdi bu makası yarın 10.00 da gap la kapamaya kalkarsa ve dow 25.000 e yakınsarsa 121.000 civarında açılma olasılığı doğar ki...matjin stopları için yüksek bekleyebilir...işte bu çok cortçuyu zorlar...ben de marjin derdi yok fakat 118.500 üstünde durması demek tehlike demek. bugün ekran başında olsaydım haziran vadeye geçme fırsatı vermiş aslında makasla...hayırlısı bakalım...
119.120 vadelı ustune atarsa sortcular daha toparlayamaz.....dıkkat etsın sortcular....