*iş yatırım, akbnk,akgrt,arclk,garan,kozal,sıse,tcell,toaso ve ttrak'ı en çok önerilenler listesinde tuttu
(12/08/2020 - 17:48:54)
Printable View
*iş yatırım, akbnk,akgrt,arclk,garan,kozal,sıse,tcell,toaso ve ttrak'ı en çok önerilenler listesinde tuttu
(12/08/2020 - 17:48:54)
Bu dow nasdag dan nasil hisse alinip satiyorlar bu leslerle zaman kaybediyoruz yillardir bosu bosuna var mi imkan bu bistten bir cacik olmayacak
HİSSE DEĞERLENDİRMESİ-İş Yatırım, Emlak Konut GYO'yu en çok önerilenler listesinden çıkardı
İş Yatırım, Emlak Konut GYO'yu en çok önerilenler
listesinden çıkardı
İş Yatırım konu ile ilgili raporunda şu değerlendirme
yapıldı:
"EKGYO: Emlak Konut GYO'yu kar realizasyonu amacıyla en çok
önerilenler listemizden çıkarıyoruz. Faiz oranlarındaki yukarı yönlü
trendin kısa vadede hisse üzerinde baskı oluşturabileceğini
düşünüyoruz. EKGYO model portföyümüze eklendiği tarihten itibaren %11
nominal getiri ile endeksin %9 üzerinde performans gösterdi."
http://rapor.isyatirim.com.tr/2_20200812174142905_1.pdf
Dow a her an kar satışı da gelebilir gibi duruyor
İşte O zaman seyrederiz buradaki cümbüşü :)
Dostum TTRAK takibimde olan bir kağıt değil, ama en basit, yabancı oranına baktım %61...
TUPRS şu an %40 ve halen satış yiyiyor, bu kağıt 60' lara düştü diyelim, o aradaki taşıyıcı görevini kim üstlenecek...
Bes fonları mı, patron mu, yoksa yabancı fonlar tekrar gelip alırlar mı ??? Ama yüklü alıcı gelmeden kağıdın geleceği çok kötü görünüyor...
Yaklaşık 9 aydır tüpraş için bu tarz yorumlar yapıyorum, 9 ay önce tüpraş topiğinde durum kötü diye yazdım, az daha linç ediyorlardı beni...:)
Ama o gün bugündür kağıt istikrarlı bir şekilde düşüyor...
Bence tüpraş için tüm ezberler bozulacak, tüpraş şöyle, tüpraş böyleden ziyada, tüpraş şöyle idi, tüpraş böyle idiü denilecek...