resmen bu rakamın etrafında dolanıyor. illaki net bir görüntü bırakmayacak.
kapanışı merak ettim.18 dakika var
neyse
iyi geceler
Printable View
Aynen öyle osur osur ipe bir bir kez bile bir tek kişiyi dinlemedim / okumadım medyacilardan. Iyi olsa kendi kazanır orda boş boş konuşmaz iyi olan...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yan hisseler dediğin çok kötü şirketler. hisselerde zaten pek kimse yoktu, kimselerin olmadığı hisseleri spek olarak her gün tavan yaptırırsan bir ay sonra milletin dikkatini çekersin ve bu şekilde bir saadet zinciri yaratırsın, bir spek olarak ne zaman ki ufak ufak sattığın hisseler biter yuksek ihtimal tabanlar başlar. hisselerin ufaktan satılmaya başlandığını ise bist 100 ün yükselişinden anlarsınız. Bence endeks 110 binlerdeyken ufaktan satış başlamıştı yan hisselerde. Artık 10 sene aşağı gider. 100 bin iiraya aldığın hisse 1000 liraya düşer oralarda %300-500 lük hareketlere devam eder.
valla arkadaşım siz ne kadar zamandır bu işin içindesiniz bilemem ama benimkisi üstüste koyarsam eğer boyumu aşar. bakın bunu kendime bir pay çıkarmak amacı ile söylemiyorum. çok insan bilir, en azından böyle iddia ettiğimi bilirler. oda şu: ben kesinlikle piyasanın kullandığı iğne ucu kadar bir sistem kullanmıyorum. işin başından şu ana kadar hep kendi doğrularıma inandım. yani falanca üstad şunu demiş filanca bunu demiş hiç etkisi altında kalınmamalı. çünkü ne kimsenin benden bir üstünlüğü var, nede sizlerden. allah onada akıl vermiş bizlerede. haa ben tecrübeliyim diyebilir evet bu çok önemli bir avantaj doğru ama bende tecrübeliyim. yani sözün özü her oyuncu kendi tecrübeleri ışığında bir sistem yaratabilir. yaratılıyorda ama deneme yanılma yöntemi ile çok zaman aldığı için biraz sabır gerekiyor.. şuna inan en basit denilebilecek sistem bile zamanla zamanla yanlışlar ayıklana ayıklana ter temiz bir sistem olarak kullanılabilir. ben buna gönülden inanıyorum. yani okulu olmayan, standartı olmayan bir oyunda bir başkasının öngörüsü kendi düşüncesi olarak kabul edilmeli diye düşünüyorum...