Büyük zarar etmiş gerçekten... Bu kadarını beklemezdim doğrusu...
2 yıldır uyarı yapan arkadaşlar haklı çıktı...
Printable View
Büyük zarar etmiş gerçekten... Bu kadarını beklemezdim doğrusu...
2 yıldır uyarı yapan arkadaşlar haklı çıktı...
Zaten portföyümü epey azaltmıştım, 2017 den bu yana sürekli sahibi olduğum sasa hissesi ile artık vedalaştım. Hisse bazı fiyatında zararda değilim gibi görünse de enflasyon bazında paramız epey değer kaybına uğradı. Bana göre şirket yönetimi başarısız ve öngörüsüz. Haddini aşan borç içinde bıraktılar şirketi. Toparlanması bana göre yıllar alır. Kalan arkadaşlara sabırlar dilerim.
#SASA - Pay Devri
Sermayesinin tamamı Erdemoğlu Holding'e ait olan Erdemoğlu Global'in sahip olduğu paylardan 1.200.000.000 lotluk kısmı Erdemoğlu Holding'e 3,71 TL fiyattan satıldı.
#SASA
Erdemoğlu Holding, uluslararası bir finans kuruluşu ile SASA hisselerine ilişkin türev işlem gerçekleştirdi.
İşlemden elde edilecek gelir, Holding tarafından şirkete borç verilerek finansman desteği sağlanacak.
Ben patronu takdir ediyom.... adam tam bir borsacı oldu.... :p
Allah yüzümüzü kara çıkarmadı...Her seferinde dedim inşallah yanılırım siz kazanırsınız...
şakşakçılar, pazarlamacılar, yalakalar, yağdanlıklar, sayfalarca masal yazanlar hepsi kayboldu...
biri ip den beni bulup mahkemeyle tehdit etti... :) alırsam hisseyi şikayet edecekmiş...
malmıyım ben patlak hisseyi alayım...20 yılda bunların ciğerlerini gördük...
onların ne yazarken ne niyette oldugunu biliyoruz...
Bir girdabın içinde 2 haftadır. 3,60 tan dönüş yapacak gücü yoksa 3,45 desteğine geri çekilmeli ve oradan bir zıplama yapmayı denemeli.
Bu seviye kağıdın önemli bir destek noktası. ve sanki oraya dokunup bir rahatlama yaşasa iyi olur gibi.
videolu anlatımı youtube kanala yükledim arkadaşlar.
https://i.hizliresim.com/r2lwcso.PNG
Burası ölüler kasabasına döndü gene