elimde nakit var alacak hisse bulamıyorum. bist 50'nin neredeyse hepsi teknik olarak sıkıntılı kapatmış günü. o değil global toparlanıyor ama bize yinede güvenemiyorum. iyice psikolojimizi bozdular.
Printable View
elimde nakit var alacak hisse bulamıyorum. bist 50'nin neredeyse hepsi teknik olarak sıkıntılı kapatmış günü. o değil global toparlanıyor ama bize yinede güvenemiyorum. iyice psikolojimizi bozdular.
şu enflasyon ortamında evet kriz varmı var ciddi kriz var hemde ülkede... ancak bist şöyle %30 falan düşüyim dese ciddi mal alırım hatta emlak satıp yine alırım.
ülkede kriz var ama cidden para basan şirketlerde var.
bistin şuanki mevcut ortamda ciddi düşmesi demek bana göre keriz silkelemesi olur demektir.
dünyanın bütün ülkelerinde kilometresi yükselmiş.. modeli geçmiş araçlar ucuzlar hatta çoğu trafikten men edilir. bizim ülkede değerleniyor amk. böyle bir ülkede yaşıyoruz. şöyle yürüyen bir oto alayım desen 100 k dan başlıyo.
:drunk::drunk:
100 k nın altındaki araçlar bulabilirsin tabi ama % 90 ı pert tir.
bir kaç aydır kiralık ev konusunda yazıyorum ama burada tehlike çok büyük aslında.
öğrenci kentlerinin çoğunda kiralık ev bile yok. yani bildiğin yok.
işin kötüsü bu böyle devam ederse bu çocuklar yarın bigün mezun olup evlenecek.
hadi buyur çocuğuna ev al. !!
milyonların varsa tabi gençlerin hepsi umutsuz bir yolda yürüdüklerinin farkında
insanlar ekenomi herkese kötü sanıyor.
arkadaşlar bazı şirketlere ve bazı bireylere gerçekten çok iyi.
birey olarak mesela adam yurt dışına çalışıyor 3 bin avro alıyor. bu adam almanyada aynı işi yapan adamdan daha ferah yaşıyor burda.
veya şirket ihracat yapıyor. ne bilim vaktinde TL borçlanmış ne bilim kasasında benjo var biraz ötede tarlası var bilmem ne herkese aynı diye bişey yok.
392 altına kayması iyi olmadı.. 380...372.... 354 sırasıyla gelebilir..
ya da 1 günde hepsi:)