Bence arti yazacak 😃😃
Printable View
Gpg icin soruyorum
Satis girdim
Carsamba gunu hangi gunun fiyatiyla satis yapacak???
Maşallah herkez tcd ci olmuş ben de geliyom bekleyin az kaldı:))
aslında haklısınız. ben bu noktada kendimce şöyle bir sıtratejide karar kıldım: öncelikle sermayemin dörtte biriyle bu gün ilk alımı yaptım. yarından sonra gelişmeleri takip edeceğim. şu ortamda genel olarak borsanın en azından 90 bine kadar gerileyebileceğini dillendirenler var. şöyle ortamı gözlemleyip özellikle borsanın düşüşlerinde fonumuzun sağlayacağı performansı takip edeceğim. beklendiği gibi düşüşler olacak olursa acaba borsa kadar olmasa da fonumuzda ne ölçüde düşüşler olmuş ya da olmamış? bunları biraz daha takip ederek fon alış maliyetimde olası zararlarda biraz daha alım yapayım ve kafam, daha rahat olsun. buna biraz daha defansif olmak ta diyebiliriz. böyle davranmakla hata da yapıyor olabilirim ayrı mesele. çünkü 2018'de borsa yüzde 20 üzeri kaybettirdiği halde kazandıran hisse fonlar da olmuş. mesela bi ara yine telefonla görüştüğüm azimut portföyden de bu tür bilgi almıştım. 2018'de borsa yüzde 20 üzeri düşmüşken bizim fonumuz yüzde 24 değer kazandı demişlerdi bana. bu noktada siz ve diğer arkadaşlar geçen yılın hisse fon getirilerine bir baksanız çok güzel olur. ben biraz uğraştım ama belki de ekran okuyucunun yetersiz kalmasından olabilir, bir türlü bu bilgiyi bulamadım, teşekkürler.