Benim pederde aynı kapıya in diyorum ona bile inmiyor artık
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Printable View
Ha elbette ondan sonra bu hastaların hiçbiri işe yaramaz bunlara iyilik falan yaramaz demedim elbette.Böyle bir genelleme salakça olurdu.Buna benzer onlarca olay yazarım da gereği yok şimdi.Sonunda ne oldu ,bu mesleği yapmanın anlamı yok dedim bıraktım mesleği.Parasını da istemem derdini de dedim kendi adıma olayı bitirdim.
Sn. Hkm yazısını okuyun mutlaka, her meslekte çürük elmalar vardır.
Rahmetli peder'e devlet hastanesinde kanser teshisi konmustu. Teshisi koyan dr. bilgi vermek icin beni muayenehanesine cagirdi.
Muayenehanesine gittigimde ise pederin 6 aylik omru kaldigini, yapacak bir sey olmadigini soyledi.
Sadece bir vizite parasi icin beni cagirmis megerse ...
Ben pederin iyilesmesi icin yapilacaklar hakkinda bilgi verecek zannetmistim...aglaya aglaya ciktim muayenehaneden...
Sorun hasta/Doktor sorunu degil aslinda
Iyi insan kotu insan sorunu...kotu insanlar neden kotu oluyor..iyiler neden iyi ???SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elbette hala akrabam gibi olan hastalarım var,evlerine misafir olduğum evime misafir olan eski hastalarım var.Saçma sapan hareketler yapan hastalar yüzünden hastalara nasıl kızabilirim ki,elbette iyi insan olan hastalarım da oldu ,kötü insan olan hastalarım da.Bir genelleme salakça ve anlamsız olurdu.