Yonca da üç gündür güçlü ekip var 9.85 altına sarkmazsa kısa vade 10.15 hareketi bekliyorum.
Printable View
sanırım entry silindi arkadaşın: zeytincilikle alakalı zeytinyağı konusu.. ücretleri bence normal sızma 1 lit 45-50 tl olması yani.. aynı şey taze fasülyede de yapılıyor pahalı diye ama değil.. yetiştirmesi zor ürünler iki üründe de bizzat geçmiş yıllarda çalışmış birisiyim .. ve fiyatları dunya ayarında.. abd de 1 litre zeytinyağı 8-10 $ civarında.. bizde neden daha ucuz olacak ben anlamıyorum? hatta maliyetler bizde daha fazla o nedenle bir çok süpriz olaiblir.. ayrıca bunlar ciddi ihraç ürünü.. burada ucuza satacağına yurtdışına satarsın..
Her gün aynı şeyi yapıyor..
15.30 16.00 gibi gün içi dip yaptırıp alıveriyor..
O dip genelde sıfıra yakın yada hemen altı oluyor..
1618.25 den açılan short lar güzel de kar yapmasına rağmen kapamak istemedim..
Biliyorum yanlış yapıyorum ama..
DOW falan bu gece biraz hafiften çökerse falan diye..:oleyo:
Kapanışa göre hem xu030 hem xu100 de yaldır yaldır alarakdan Yüzde 1 1.2+ yapma durumları var aslında..:(
Piyasa o kadar boğa piyasasındaki korka korka short açıyoruz ve taşıyoruz..:(
Makası da hemen hemen sıfırlamış yine çuvalı dolduriin he mi pala reis? Bankaları da depolamışsın uleyn seni gidi seni
Xbank a baj hele hele yüzde 2 mi o
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İki ay önce süte zam yaptı köylü.5 lt süt 20 tl iken oldu 25 tl.Nedenini sorduğumda yem zamlandı dedi.Her şey birbirine bağlı.Sebze, meyvenin pahalı olmasının sebebi köylü değildir ama.Onların fiyatını üretim bölgelerindeki tüccarlar belirler.Köylüye verilen destekle uzakdan yakından alakası yoktur fiyatların.Nakliye ucuzlamadığı aradaki sülüklerin sayısı azaltılmadığı sürece ne üretici kazanır ne tüketici.Bu devran böyle döner gider.