sinovac yaptırmayın o zaman en azından alerjik yapıda bir bildiğime baya sıkın tı yaşattı
ben sinovac oldum
Printable View
Fizikinin yeri başka, kumarın yeri başka.
Zaten yüksek getirisi aşırı riskli olmasından ileri geliyor. Hakkınızı arayacağınız falan bir yer yok. Kimsenin de umrunda olmaz. Kazanırken de aynı.
%1-2 gibi bir miktarı riske edebilirim ama kesinlikle bu fiyatlardan değil.
Hali hazırda içeride zaten param var ama maliyeti sıfır. Onları uzun vadeli tutuyorum. Sıfıra da gitse, milyona da gitse 10 sene ellemem.
Coinlerin döngüsü genelde boğadan sonra %80 üzeri çöküş şeklinde devam ediyor. Ne zaman ki %80'den fazlası buharlaşır bu piyasanın o zaman riske ederim bir miktar.
8.1241 bu arada. şahlanıyor mu ne...
Acaba 128 milyar dolar muhalefeti mi etkiledi,çakal çukal satışlar mı yapılamıyor,nedir olay yakında anlarız.
Benim anlamadığım olay a*p normalde bu tarz eleştirileri hep dalgaya alır, duymamazlıktan gelir, gündemi değiştirerek bertaraf ederdi.
Kimse de şaşırmazdı.
Suriye'de yakılan askerler vardı birkaç sene önce. Unutuldu gitti. O askerleri konuşurken insanlar bunlar hiç tepki göstermediler. Kör, sağır, dilsizi oynadılar ve bir süre sonra herkes unuttu. Putin geldi yaylada bizim askerleri... neyse anmayalım şimdi bu tatsız konuyu.
Bu sefer ilginçtir ki 128 numarasını duymaya bile tahammülleri yok. Pankartlar indiriliyor, cezalar kesiliyor vs. Bence gidiciler.
Türkiye 5Y CDS 399
20 April 11:15
Kuluçka döneminin sonuna yaklaşıyoruz.!!
Crash tüm hızıyla otobanda.!!!