Kurun yabanci fonlara bu geceki etkisi +0.87 olacak
Printable View
Kurun yabanci fonlara bu geceki etkisi +0.87 olacak
Ben bazen TEFAS'taki çok satan ilk beş fona bakıyorum. Standart para piyasası veya Akbank birinci fon sepeti gibi bayık fonlar haricinde öyle herkesin rağbet etmeyeceği farklıbir fon görürsem deneme mahiyetinde alıyorum; ve o fon, sonraki hafta uçuyor. Sanki aracı kurumlar veya fon yöneticileri (muhtemelen önceden bilgi sahibi oldukları için) bir şeyler görüyorlar ve o hafta artık kimin parasıysa cukka cukka ona akıtıyorlar. Sonra o fon yataya veya eksiye geçmeye başladığı ilk gün satıyorum. Denemelerde hiç yanılmadım. O arada yüklü para alıp da satarsanız bayağı iyi kazanıyorsunuz da ben henüz yüksek volumlü cesaret edemedim. En Son Garanti EGS Sürdürülebilirlik Fon Sepeti Fonunda denedim ve yine tuttu.
Halka bulasma ustadim. Benim cok zamanimi aldi. Tezek gibi kagit.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güzel taktik ama bir eksiği var.
hele yüksek gireceksen
hazırda paran olmalı, beklediğin sürece parana 14 faiz verirler, buradan kaybettiğin parayı da hesaba katmalısın.
yoksa fonu pazartesi sattım daha şimdi hesabıma geçti.o fonu ancak yarın alırım, kazancına da pazartesi ortak olurum
bir fondan öbür fona geçiş bir mevsim sürüyor
teşekkürler.
MJB nin portföyündeki son durum. Bugün etf iyi gitmiyor. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...953beb8c6d.jpg
Size kotu bir haberim var
Nasd** coktu