Petrolün varili 20 dolar düştü,bizde ise düşüş yok akaryakıtta...peki tekrar 120 dolar üstüne çıkarsa ne olacak,sanırım fırsatçı iktidar yine zam yapacak,çünkü bitik bütçe denkleşmiyor:seyt:
Printable View
Petrolün varili 20 dolar düştü,bizde ise düşüş yok akaryakıtta...peki tekrar 120 dolar üstüne çıkarsa ne olacak,sanırım fırsatçı iktidar yine zam yapacak,çünkü bitik bütçe denkleşmiyor:seyt:
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı, seçim barajının düşürülmesini de içeren kanun teklifini, TBMM Başkanlığına sunduklarını bildirdi
Yazıcı : Seçim barajının %7’ye düşürülmesini teklif ediyoruz
Sürekli belli bir kesime gönderme. Tamam küreselci olmadın, nereye kanalize olacaksın bu dünya düzeninde? Kendisi de emperyalist olan Rusya'nın yanında mı? Baskıcı kominist Rejim olan Çin'in mi? Yoksa doğal kaynaklarıyla anti demokratik saltanatlar kurmuş orta doğu mu?
Aç tavukların darı ambarına düşmüş halları da nasıl bi şey diye merak edenlerin halları olmuş ortam. :)))
Neymiş
Çin Tayvan konusunda ses çıkarmaz uslu uslu durursa karlı çıkarmış, (tıpkı Suriyedeki devletçiğe karşı sessiz olup kazanacak Türkiye gibi)
Kafa kesenleri Putin, Ramboları AB/D toplayıp Ukraynaya yolluyormuş. Ya hu IŞİD’i Batının kurduğu beslediğini, kafa kesenler arasında Ramboların da olduğu kendi oyuncakları medya organlarında...
Savaş demokrasi ve diktatörler arasındaymış... Ah sizi gidi mavi gözlü sarı saçlılar ah... :))))
Bir de çok bilmiş bilmiş İçişleri Bakanını alaya alırsınız...
Sahi kimsiniz siz?
Kıraçın Anglo saksoncularından mısınız?
Kıraçın sözü ile kapatayım:
Burası bizim ülkemiz!
Saran Group:
- Futbol yayın ihalesinde yan paketlerle ilgili sözleşme imzalandı
- Tüm Süper Lig maçlarını kapsayan "Paket 1-A" ihalesi ayrıca yapılacak
Kaynak: Bloomberg HT
comrade marduk, senin icin de russian killerini koyayim dedim. Biraz sevin hep ezik kalma diye. Gecenlerde gormustum bir duzenleme.
Ama big tech'te bulamadim maalesef. Full commie gitmisler Rusyanin ustune demek.
Amman dikkatli ol ne yapacaklari belli olmaz, anlasamazsan hemen gulaglara gonderirler.
Koç-FordOto
Romanyada ki Ford fabrikasını da satın almış
FordUSA belli ki , Avrupa-Asya-Ortadoğu Ford un üretim üssünü
Koç Fordoto üstünden planlamış,
Tüm yatırımlar, Koç-FordOto üstünden oluyor
Elektrikli Transit, Çekici ,Kamyon ,ticarinin üretim üssü Koç-FordOto oldu
Bu kapsamda
Tüpraş ta stratejik değişime geçti.
Elektrik Yenilenebilir Enerjiye de pay ayırdı, Biyoyakıt ve Yeşil Hidrojen yakıtı da ekledi
2-3 sene içinde ;
Avrupa-Asya-Ortadoğu nun en büyük Otomobil Devi üreticisi Koç-FordOto
Avrupa-Asya-Ortadoğu nun en büyük Enerji devi üreticisi de Tüpraş olacak
Yatırım tavsiyesi değildir
Al-Sat-Tut tavsiyesi değildir
Naçizane Fikirlerimdir
Yahu Cin Tayvan'a girerse ne olacagini dusundun mu hic. Ayni yaptirimnlar ona da gelecek. Giyecek don bulamayacagiz. Herkesi etkiliyor bu diktatorler.